Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:56
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: usmh fc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
usmh fc la colline oublié
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Deghiche rent richting de bal. Djebar rent richting de bal. Messaoud verovert de bal door een tackle van achteren. Messaoud draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nasri de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Idir rent richting de bal. Hamri verovert de bal door een tackle van achteren. Hamri passt de bal in één keer door. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Hamri kopt de bal weg. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri passt de bal zonder na te denken. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar rent richting de bal. Djebar passt de bal in één keer door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Deghiche is nu in balbezit. Hamri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamri speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zafour trapt de bal weg van het doel. Boumedienne kopt de bal weg. Daar is Ennemri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud draait met de bal, schiet en ... Sam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
usmh fc - la colline oublié 1:0

37e minuut.
Zaoui is nu in balbezit. Ziane verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane probeert naar een medespeler te passen. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
usmh fc - la colline oublié 2:0

42e minuut.
Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar speelt de bal door. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usmh fc 49%, la colline oublié 51%.
usmh fc - la colline oublié 2:0

46e minuut.
Chaouchi is nu in balbezit. Boumedienne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamri. Hamri krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Idir verovert de bal door een tackle van achteren. Idir geeft een lange en hoge pass. Ziane speelt de bal door. Boumedienne rent richting de bal. Boumedienne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Messaoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chouih komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chaouchi rent richting de bal. Hamri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazdarli. Kazdarli krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zeroual is nu in balbezit. Zeroual geeft een hoge lob. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Bakour probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
usmh fc - la colline oublié 2:1

85e minuut.
Hamri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mekloufi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usmh fc 59%, la colline oublié 41%.
usmh fc - la colline oublié 2:1