Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenya U21 New Zealand U21
523 Tactiek 4312s
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
43.3 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Buitenspel voor Gichonga. Goede buitenspelval van de verdediging. Viertal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. Korir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola met een sublieme pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kitutele met een snelle inworp. Viertal rent richting de bal. Gichonga begaat een overtreding. Gichonga krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ottley kopt de bal weg. Knight speelt de bal door. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 50%, New Zealand U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya U21 - New Zealand U21 0:0

46e minuut.
Koech komt het veld opgelopen. Koech komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Knowles probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Odhieng met de inworp. Koech geeft een lange en hoge pass. Anihla geeft een lange en hoge pass. Knowles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. O`Brien komt het veld opgelopen. Inworp. Mika komt het veld opgelopen. Dodson komt het veld opgelopen. Kitutele met de inworp. Koech rent richting de bal. Koech geeft een lange en hoge pass. Koech springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kola is nu in balbezit. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cole neemt de hoekschop. Lynch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mika passt de bal zonder na te denken. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos passt de bal zonder na te denken. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McKinnon. McKinnon krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cole stond buitenspel. Odhieng neemt vlug de vrije trap. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ... Knowles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anihla is nu in balbezit. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ... Knowles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anihla verovert de bal door een tackle van achteren. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien passt de bal zonder na te denken. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng met een sublieme pass. Kitutele probeert naar een medespeler te passen. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 51%, New Zealand U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya U21 - New Zealand U21 0:0