Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viola 65 Timisoara CS Luceafarul
piti Tactiek Catenaccio
54% Balbezit 46%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.4 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista rent richting de bal. Onanista met een sublieme pass. Tenembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenembaum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cristinel geeft een hoge lob. Chambard kopt de bal weg. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Tasovac probeert naar een medespeler te passen. Saroyan rent richting de bal. Saroyan geeft de bal voor. Majowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 1:0

22e minuut.
Majowicz passt de bal zonder na te denken. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol passt de bal met de wreef. Tenembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenembaum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Yakovenko met een sublieme pass. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac is nu in balbezit. Tasovac schiet op doel. Gâlcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moromete met de inworp. Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft de bal voor. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Encuţescu met een sublieme pass. Moţoc met een sublieme pass. Socol probeert naar een medespeler te passen. Tenembaum rent richting de bal. Tenembaum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tasovac passt de bal met de wreef. Tenembaum is nu in balbezit. Ochetan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochetan krijgt een gele kaart. Tenembaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Majowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Tasovac de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Onanista passt de bal in één keer door. Majowicz is nu in balbezit. Encuţescu onderschept slim de pass. Tenembaum verovert de bal door een tackle van achteren. Tenembaum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Drapała controleert de bal met de borst. Drapała geeft een hoge lob. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Majowicz schiet op doel. Paal! Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan geeft de bal voor. Drapała kopt de bal weg. Socol geeft de bal voor. Majowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 23%, CS Luceafarul 77%.
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 1:0

50e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Yakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovenko geeft de bal voor. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 2:0

64e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Yakovenko onderschept slim de pass. Yakovenko probeert naar een medespeler te passen. Socol is nu in balbezit. Socol geeft een lange en hoge pass. Paal! Majowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 3:0

69e minuut.
Encuţescu passt de bal in één keer door. Socol speelt de bal door. Tasovac speelt de bal door. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista geeft een lange en hoge pass. Majowicz rent richting de bal. Majowicz haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă bokst de bal weg. Tenembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenembaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 4:0

73e minuut.
Tasovac rent richting de bal. Tasovac geeft de bal voor. Majowicz heeft problemen om de bal te vangen. Tenembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenembaum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tenembaum rent richting de bal. Majowicz rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Tenembaum verovert de bal door een tackle van achteren. Tenembaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 5:0

75e minuut.
Subbarayan passt de bal met de wreef. Ciobanu heeft problemen om de bal te vangen. Tenembaum rent richting de bal. Majowicz rent richting de bal. Majowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 6:0

78e minuut.
Drapała geeft een lange en hoge pass. Tenembaum heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenembaum raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Ochetan de bal onder controle te krijgen. Tasovac geeft een hoge lob. Majowicz rent richting de bal. Majowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 7:0

85e minuut.
Moţoc geeft een hoge lob. Neiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Gherghe de bal. Tenembaum rent richting de bal. Tenembaum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 10%, CS Luceafarul 90%.
Viola 65 Timisoara - CS Luceafarul 7:0