Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Osos Apestosos Tomaditos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Espel rent richting de bal. Espel probeert naar een medespeler te passen. Canseco is nu in balbezit. Canseco schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Apestosos Tomaditos 0:1

38e minuut.
Olivares rent richting de bal. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Diez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 52%, Apestosos Tomaditos 48%.
FC Osos - Apestosos Tomaditos 0:1

49e minuut.
Echevarria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeverri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espel is nu in balbezit. Espel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Apestosos Tomaditos 0:2

53e minuut.
Echevarri geeft de bal voor. Escolar kopt de bal weg. Refojo probeert de bal aan de voet te houden. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Echevarria is nu in balbezit. Cuadros verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadros met een sublieme pass. Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseco draait met de bal, schiet en ... Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Canseco rent richting de bal. Espel is nu in balbezit. Reig onderschept slim de pass. Canseco onderschept slim de pass. Canseco haalt uit met een fantastische trap. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Echevarria geeft een lange en hoge pass. Inworp. Echeverri met de inworp. Refojo is nu in balbezit. Refojo geeft de bal voor. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Escolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escolar geeft de bal voor. Chacon kopt de bal weg. Cuadros rent richting de bal. Cuadros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 46%, Apestosos Tomaditos 54%.
FC Osos - Apestosos Tomaditos 0:2