Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België Slovensko
Belgica Tactiek OFF532
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
79.3 gemiddelde waardering 80.2
formidable Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
magical Verdedigen brilliant


8e minuut.
Salaerts geeft de bal voor. Menschaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cajhan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaerts verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Slovensko 0:1

11e minuut.
Kratka probeert naar een medespeler te passen. Žilavý probeert naar een medespeler te passen. Cajhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajhan geeft een hoge lob. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Thiryn kopt de bal weg. Lazar is nu in balbezit. Decauwere onderschept slim de pass. Decauwere geeft een hoge lob. Thonet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lazar rent richting de bal. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een lange en hoge pass. Rober springt en kopt de bal. Velák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Menschaert rent richting de bal. Menschaert passt de bal met de wreef. Rober rent richting de bal. Rober draait met de bal, schiet en ... Velák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - Slovensko 1:1

33e minuut.
Thonet kopt de bal weg. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaga. Rober is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Decauwere neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Žilavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilavý met een sublieme pass. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus geeft een lange en hoge pass. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 40%, Slovensko 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - Slovensko 1:1

59e minuut.
Seghers verovert de bal door een tackle van achteren. Seghers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cajhan met een snelle inworp. Krivus geeft een hoge lob. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Žilavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn begaat een overtreding. Žilavý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vreven komt het veld opgelopen. Hollevoet komt het veld opgelopen. Salaerts controleert de bal met de borst. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joliet krijgt een gele kaart. Prášek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivančo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - Slovensko 1:2

70e minuut.
Buitenspel voor Vreven. Goede buitenspelval van de verdediging. Adamjak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Talaga is nu in balbezit. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seghers kan de bal niet met de borst controleren. Lazar onderschept slim de pass. Salaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salaerts krijgt een gele kaart. Lazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cajhan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamjak krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krivus onderschept slim de pass. Krivus passt de bal met de wreef. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak draait met de bal, schiet en ... Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
België - Slovensko 1:3

88e minuut.
Thiryn geeft een hoge lob. Hollevoet is nu in balbezit. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Slovensko 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 44%, Slovensko 56%.
België - Slovensko 2:3