Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-29 19:21
  • Competitiewedstrijd: Kopi CUP
  • Stadion: Monad FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2937
Monad FC TJ Kings Rozvadov
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 44.3
hopeless Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Montford rent richting de bal. Aouate is nu in balbezit. Arafa is nu in balbezit. Aouate onderschept slim de pass. Aouate geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek geeft een hoge lob. Országh kopt de bal weg. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek draait met de bal, schiet en ... Paal! Arafa rent richting de bal. Montford onderschept slim de pass. Montford geeft een lange en hoge pass. Baril├ü is nu in balbezit. Baril├ü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:1

8e minuut.
Fashanu rent richting de bal. Paul rent richting de bal. Fashanu onderschept slim de pass. Fashanu geeft een lange en hoge pass. BarilÁ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:2

10e minuut.
Nepogodov geeft een lange en hoge pass. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek geeft een hoge lob. Lepe is nu in balbezit. Lepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:3

13e minuut.
Myslbek met een sublieme pass. BarilÁ rent richting de bal. Gago begaat een overtreding. BarilÁ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aouate komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:4

15e minuut.
Fashanu geeft de bal voor. Lepe rent richting de bal. Lepe passt de bal in één keer door. Baril├ü is nu in balbezit. Baril├ü schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek geeft een lange en hoge pass. Paul probeert de bal aan de voet te houden. BarilÁ bereikt de bal nog maar net als eerste. BarilÁ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:5

20e minuut.
Aouate onderschept slim de pass. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Gago is nu in balbezit. Lepe onderschept slim de pass. Lepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:6

22e minuut.
Beliczky probeert naar een medespeler te passen. Piast is nu in balbezit. Piast geeft een hoge lob. Lepe rent richting de bal. Lepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:7

24e minuut.
Ferraguto is nu in balbezit. Ferraguto met een sublieme pass. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Nepogodov trapt de bal weg van het doel. Montford kopt de bal weg. BarilÁ is nu in balbezit. BarilÁ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Aouate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aouate met een sublieme pass. Żurawek rent richting de bal. Żurawek geeft de bal voor. Lepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pascu rent richting de bal. BarilÁ onderschept slim de pass. BarilÁ geeft een hoge lob. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Lepe controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:8

43e minuut.
Paul rent richting de bal. Myslbek onderschept slim de pass. Myslbek geeft een hoge lob. BarilÁ bereikt de bal nog maar net als eerste. BarilÁ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monad FC 78%, TJ Kings Rozvadov 22%.
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:9

46e minuut.
Doeltrap. Gago met een harde bal richting middenveld. Aouate kopt de bal weg. Daar is Lepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lepe is nu in balbezit. Lepe draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nepogodov de bal. Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Myslbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fashanu is nu in balbezit. Myslbek rent richting de bal. Myslbek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pascu rent richting de bal. BarilÁ onderschept slim de pass. BarilÁ draait met de bal, schiet en ... Lepe rent richting de bal. Lepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:10

62e minuut.
Żurawek probeert de bal aan de voet te houden. Żurawek geeft een hoge lob. Országh rent richting de bal. Myslbek rent richting de bal. Myslbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:11

62e minuut.
Le Floch probeert naar een medespeler te passen. Arafa heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Lepe zijn tegenspeler op de grond. Lepe krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Camarena kopt de bal weg. Montford is nu in balbezit. Montford passt de bal zonder na te denken. BarilÁ rent richting de bal. BarilÁ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lepe geeft een hoge lob. Camarena speelt de bal door. Montford met een sublieme pass. Daar is Lepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:12

70e minuut.
Arafa onderschept slim de pass. Aouate verovert de bal door een tackle van achteren. Aouate passt de bal in één keer door. Baril├ü is nu in balbezit. Baril├ü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:13

72e minuut.
Le Floch is nu in balbezit. Lepe verovert de bal door een tackle van achteren. Lepe probeert naar een medespeler te passen. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aouate passt de bal zonder na te denken. Camarena rent richting de bal. Aouate is nu in balbezit. Aouate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Aouate speelt de bal door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek probeert naar een medespeler te passen. Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Baril├ü kopt de bal weg. Żurawek rent richting de bal. Żurawek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:14

82e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago probeert naar een medespeler te passen. Żurawek rent richting de bal. Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Nepogodov trapt de bal weg. Myslbek kopt de bal weg. Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aouate kopt de bal weg. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe is nu in balbezit. Lepe haalt uit met een fantastische trap. Gago probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:15

89e minuut.
Nepogodov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żurawek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lepe rent richting de bal. Lepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monad FC 85%, TJ Kings Rozvadov 15%.
Monad FC - TJ Kings Rozvadov 0:16