Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam TJ Kings Rozvadov
4-4-2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Inworp. Fashanu met de inworp. Skarżyński speelt de bal door. Baril├ü rent richting de bal. Baril├ü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Skarżyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Żurawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurawek passt de bal met de wreef. Skarżyński is nu in balbezit. Skarżyński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 0:1

8e minuut.
Lepe is nu in balbezit. Yiu Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Bovšis is nu in balbezit. Lepe onderschept slim de pass. Lepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Skarżyński de bal. Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki speelt de bal door. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 1:2

23e minuut.
Sunbulov met een sublieme pass. Myslbek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olbiński. Olbiński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Montford rent richting de bal. Montford geeft een hoge lob. BarilÁ rent richting de bal. BarilÁ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 1:3

26e minuut.
Lepe speelt de bal door. Fashanu probeert naar een medespeler te passen. Ferraguto heeft problemen om de bal te vangen. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fashanu is nu in balbezit. Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk geeft de bal voor. Inworp. Fashanu met een snelle inworp. Myslbek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. BarilÁ bereikt de bal nog maar net als eerste. BarilÁ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 1:4

34e minuut.
Myslbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Waal rent richting de bal. De Waal speelt de bal door. Olabarria rent richting de bal. Olabarria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piast is nu in balbezit. Piast geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunbulov met de inworp. Wisłocki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 2:4

38e minuut.
BarilÁ is nu in balbezit. Olabarria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. BarilÁ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. BarilÁ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baril├ü passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wisłocki de bal. Ferraguto begaat een overtreding. Wisłocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wisłocki kan niet meer verder spelen. Memmolo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Ferraguto de bal. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria passt de bal in één keer door. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel. Giordani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 57%, TJ Kings Rozvadov 43%.
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 2:4

47e minuut.
Olabarria is nu in balbezit. Olabarria passt de bal met de wreef. Fashanu rent richting de bal. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Myslbek de bal. De Waal rent richting de bal. Skarżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skarżyński geeft een lange en hoge pass. Baril├ü bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De Waal probeert naar een medespeler te passen. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria onderschept slim de pass. Olabarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 3:4

70e minuut.
Piast rent richting de bal. Montford rent richting de bal. Montford met een sublieme pass. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Fashanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft een lange en hoge pass. Olabarria is nu in balbezit. Olabarria schiet op doel. Giordani bokst de bal weg.

87e minuut.
Fashanu geeft de bal voor. Baril├ü bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek geeft een lange en hoge pass. Skarżyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 46%, TJ Kings Rozvadov 54%.
zigiteam - TJ Kings Rozvadov 3:4