Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-20 19:22
  • Competitiewedstrijd: Kopi CUP
  • Stadion: Monad FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6256
Monad FC HAYER
Normal Tactiek 2
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 50.9
hopeless Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal met de wreef. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:1

4e minuut.
Panicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panicz speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Panicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Camarena de bal. Gago rent richting de bal. Falcón onderschept slim de pass. Falcón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mirčetić met een sublieme pass. Paul heeft problemen om de bal te vangen. Falcón onderschept slim de pass. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:2

14e minuut.
Cardîman geeft een lange en hoge pass. Nepogodov kopt de bal weg. Panicz is nu in balbezit. Panicz geeft een lange en hoge pass. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko heeft problemen om de bal te vangen. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gago rent richting de bal. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón passt de bal met de wreef. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Camarena de bal onder controle te krijgen. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Nepogodov probeert de bal aan de voet te houden. Arafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:3

20e minuut.
Mirčetić passt de bal in één keer door. Panicz speelt de bal door. Cernoia probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nepogodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko onderschept slim de pass. Prokopenko draait met de bal, schiet en ... Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Országh kopt de bal weg. Panicz is nu in balbezit. Panicz met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:4

25e minuut.
Le Floch met een sublieme pass. Sułowski heeft problemen om de bal te vangen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:5

27e minuut.
Prokopenko kopt de bal weg. Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Nepogodov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirčetić neemt de hoekschop. Arafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mirčetić met een sublieme pass. Prokopenko heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:6

37e minuut.
Falcón passt de bal zonder na te denken. Prokopenko rent richting de bal. Pascu rent richting de bal. Prokopenko verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monad FC 91%, HAYER 9%.
Monad FC - HAYER 0:7

46e minuut.
Korpics komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Zirps onderschept slim de pass. Zirps passt de bal met de wreef. Korpics is nu in balbezit. Korpics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:8

50e minuut.
Pascu onderschept slim de pass. Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić geeft een hoge lob. Korpics krijgt zijn hoofd ertegen. Arafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:9

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernoia met de inworp. Gilanyan geeft een hoge lob. Daar is Nepogodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpics rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:10

57e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko geeft een lange en hoge pass. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Arafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:11

58e minuut.
Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cernoia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pascu rent richting de bal. Pascu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mirčetić de bal onder controle te krijgen. Prokopenko geeft de bal voor. Korpics maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:12

60e minuut.
Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal met de wreef. Cernoia speelt de bal door. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:13

63e minuut.
Prokopenko is nu in balbezit. Nepogodov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirčetić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korpics springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics schiet op doel. Arafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:14

67e minuut.
Panicz met een sublieme pass. Cernoia rent richting de bal. Cernoia geeft een lange en hoge pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics haalt uit met een fantastische trap. Arafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirčetić zal de hoekschop nemen. Korpics maakt een snoekduik en kopt de bal. Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Doeltrap. Nepogodov met een harde bal richting middenveld. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia geeft de bal voor. Korpics krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nicolici geeft een hoge lob. Prokopenko kopt de bal weg. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korpics passt de bal met de wreef. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici geeft een hoge lob. Korpics is nu in balbezit. Korpics haalt uit met een fantastische trap. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal met de wreef. Cernoia rent richting de bal. Cernoia geeft een lange en hoge pass. Korpics springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopenko speelt de bal door. Klungelig pakt Korpics de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:15

77e minuut.
Cernoia met een sublieme pass. Panicz is nu in balbezit. Panicz met een sublieme pass. Korpics rent richting de bal. Korpics schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:16

81e minuut.
Daar is Zirps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michnowicz rent richting de bal. Michnowicz geeft een lange en hoge pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics draait met de bal, schiet en ... Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:17

82e minuut.
Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić passt de bal zonder na te denken. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia passt de bal zonder na te denken. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:18

86e minuut.
Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić passt de bal zonder na te denken. Panicz rent richting de bal. Korpics is nu in balbezit. Korpics haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:19

89e minuut.
Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepogodov onderschept slim de pass. Nepogodov geeft de bal voor. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monad FC - HAYER 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monad FC 82%, HAYER 18%.
Monad FC - HAYER 0:20