Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-30 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 50594
Indonesia België
Indonezja Tactiek Belgium 1
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
75.9 gemiddelde waardering 79.8
formidable Schieten incredible
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Turtelboom neemt vlug de vrije trap. Jans rent richting de bal. Jans speelt de bal door. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Suryanto geeft een hoge lob. Roose verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani controleert de bal met de borst. Zaelani schiet op doel. Vandekasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Salaerts met een sublieme pass. Jans is nu in balbezit. Jans speelt de bal door. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prasetio onderschept slim de pass. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal met de wreef. Zaelani rent richting de bal. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Subekti geeft een hoge lob. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - België 1:0

30e minuut.
Joliet met een sublieme pass. Jans rent richting de bal. Jans geeft de bal voor. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal in één keer door. Prasetio rent richting de bal. Prasetio schiet op doel. Vandekasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - België 2:0

38e minuut.
Vervaet passt de bal zonder na te denken. Joliet geeft een lange en hoge pass. Rober kopt de bal weg. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel. Zulfikar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Suryanto verovert de bal door een tackle van achteren. Salaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Salaerts passt de bal in één keer door. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 62%, België 38%.
Indonesia - België 2:0

52e minuut.
Jans met een sublieme pass. Joliet rent richting de bal. Joliet passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vervaet geeft een lange en hoge pass. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober is nu in balbezit. Rober schiet op doel. Zulfikar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - België 2:1

57e minuut.
Azhari rent richting de bal. Azhari geeft een lange en hoge pass. Prasetio kopt de bal weg. Soeharto geeft een hoge lob. Zaelani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haerbos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Haerbos passt de bal in één keer door. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Rober rent richting de bal. Rober schiet op doel. Zulfikar bokst de bal weg.

65e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Soeharto rent richting de bal. Salaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salaerts krijgt een gele kaart. Soeharto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Dessel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Joliet met de inworp. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Turtelboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtelboom geeft een lange en hoge pass. Thonet rent richting de bal. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel schiet op doel. Zulfikar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daar is Rosada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vervaet met een sublieme pass. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap. Zulfikar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia - België 2:2

77e minuut.
Thonet onderschept slim de pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos met een sublieme pass. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Salaerts passt de bal zonder na te denken. Haerbos rent richting de bal. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een lange en hoge pass. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Zulfikar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 68%, België 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - België 2:2