Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-13 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: België Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48521
België Indonesia
Belgium 1 Tactiek Indonezja
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
80 gemiddelde waardering 70.9
incredible Schieten very good
incredible Passen incredible
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Klungelig pakt Nyong de bal. Decauwere speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 1:0

4e minuut.
Haerbos speelt de bal door. Vervaet speelt de bal door. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rober de bal. Rober draait met de bal, schiet en ... Zulfikar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zaelani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere met een sublieme pass. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Thonet krijgt zijn hoofd ertegen. Zulfikar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Decauwere passt de bal zonder na te denken. Vervaet speelt de bal door. Klungelig pakt Waropen de bal. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Turtelboom neemt vlug de vrije trap. Haerbos kopt de bal weg. Daar is Waropen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zulfikar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Azhari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft de bal voor. Rober maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Salaerts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samba. Salaerts raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisconti met een snel genomen vrije trap. Thonet springt en kopt de bal. Zulfikar bokst de bal weg.

39e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet geeft een hoge lob. Thonet kopt de bal weg. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. Zulfikar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Decauwere passt de bal met de wreef. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Zulfikar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nyong is nu in balbezit. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere speelt de bal door. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 33%, Indonesia 67%.
België - Indonesia 1:0

52e minuut.
Roose geeft een lange en hoge pass. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Waropen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Waropen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Waropen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Thonet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Decauwere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 2:0

60e minuut.
Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal zonder na te denken. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 3:0

61e minuut.
Vervaet speelt de bal door. Rober rent richting de bal. Rober speelt de bal door. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. Zulfikar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Zulfikar trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Haerbos probeert naar een medespeler te passen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel. Zulfikar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 4:0

66e minuut.
Jans komt het veld opgelopen. Cuypers komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Turtelboom geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Jans rent richting de bal. Jans geeft een lange en hoge pass. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 5:0

73e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Thonet is nu in balbezit. Cuypers probeert de bal met de borst te controleren. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Joliet met de inworp. Decauwere rent richting de bal. Decauwere passt de bal in één keer door. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zulfikar met een harde bal richting middenveld. Bisconti met een sublieme pass. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jans probeert naar een medespeler te passen. Joliet probeert naar een medespeler te passen. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Indonesia 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 26%, Indonesia 74%.
België - Indonesia 6:0