Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tur Turek Legia_Warszawa
532_S22W Tactiek 2liga
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
63.1 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
outstanding Verdedigen good


1e minuut.
Gieremek passt de bal zonder na te denken. Joachim rent richting de bal. Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft een hoge lob. Cuypers springt en kopt de bal. Thế Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Petró onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Twarkowski neemt de hoekschop. Cuypers springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 1:0

3e minuut.
Dorda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Menéndez. Dorda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gieremek kopt de bal weg. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Twarkowski met een sublieme pass. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic speelt de bal door. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buitenspel voor García Menéndez. Goede buitenspelval van de verdediging. Mchedlidze neemt vlug de vrije trap. Cuypers kopt de bal weg. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek schiet op doel. Thế Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Petró geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederholm met de inworp. Ciuchta speelt de bal door. Klungelig pakt Gieremek de bal. Gieremek schiet op doel. Thế Sơn bokst de bal weg. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers verovert de bal door een tackle van achteren. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 2:0

18e minuut.
Lorian geeft een hoge lob. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederholm geeft een lange en hoge pass. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Thế Sơn trapt de bal weg. Szűgyi controleert de bal met de borst. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Twarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szűgyi is nu in balbezit. Met opzet legt Gieremek zijn tegenspeler op de grond. Gieremek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Omerovic rent richting de bal. Ciuchta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omerovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gieremek kopt de bal weg. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Thế Sơn bokst de bal weg. Mallı rent richting de bal. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. Thế Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 3:0

30e minuut.
Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 3:1

45e minuut.
Inworp. Cederholm met de inworp. Mallı is nu in balbezit. Twarkowski onderschept slim de pass. Twarkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 16%, Legia_Warszawa 84%.
Tur Turek - Legia_Warszawa 3:1

50e minuut.
Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic geeft een lange en hoge pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mchedlidze geeft de bal voor. Cuypers kopt de bal weg. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 4:1

55e minuut.
Dorda onderschept slim de pass. Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przygocki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Omerovic is nu in balbezit. Omerovic passt de bal met de wreef. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 5:1

60e minuut.
Inworp. Twarkowski met een snelle inworp. Gieremek geeft een hoge lob. Cuypers springt en kopt de bal. Thế Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 6:1

63e minuut.
Twarkowski met een sublieme pass. Gieremek is nu in balbezit. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 7:1

67e minuut.
Inworp. Twarkowski met een snelle inworp. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Twarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek met een sublieme pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Grenier passt de bal met de wreef. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cederholm verovert de bal door een tackle van achteren. Cederholm geeft de bal voor. Cuypers kopt de bal weg. Twarkowski is nu in balbezit. Twarkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komornicki komt het veld opgelopen. Twarkowski met de inworp. Gieremek geeft de bal voor. Komornicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 8:1

77e minuut.
Szűgyi kopt de bal weg. Szulik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Elčić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thế Sơn trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarkowski met de inworp. Gieremek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lancelowski probeert de bal met de borst te controleren. Cederholm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancelowski. Lancelowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Szulik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rybszleger komt het veld opgelopen. Cederholm maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Legia_Warszawa 9:1

85e minuut.
Joachim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kałuziński. Joachim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joachim heeft problemen om de bal te vangen. Joachim geeft een lange en hoge pass. Gieremek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 16%, Legia_Warszawa 84%.
Tur Turek - Legia_Warszawa 9:1