Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich België
20 Tactiek BelgicaR
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
74.6 gemiddelde waardering 77.7
incredible Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


9e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Salomon geeft een lange en hoge pass. Joliet speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach bokst de bal weg.

13e minuut.
Cuypers is nu in balbezit. D`Heuvaert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallen. Gallen krijgt een gele kaart. D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Joliet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ledig kopt de bal weg. Putz is nu in balbezit. Feuerbach met een sublieme pass. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - België 1:0

16e minuut.
Turtelboom geeft een lange en hoge pass. Salomon probeert de bal met de borst te controleren. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Putz passt de bal met de wreef. Wesely is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schroyen. Schroyen krijgt een gele kaart. Wesely is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feuerbach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Putz geeft de bal voor. Thiryn kan de bal niet met de borst controleren. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap. Deneuker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Joliet passt de bal in één keer door. Cuypers is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gallen ... Strafschop! Gallen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cuypers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuypers neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Österreich - België 1:1

30e minuut.
Haerbos met een snelle inworp. Joliet is nu in balbezit. Joliet geeft een hoge lob. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Salomon onderschept slim de pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - België 1:2

37e minuut.
Thiryn kopt de bal weg. Joliet met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een hoge lob. Cuypers springt en kopt de bal. Stronach bokst de bal weg.

39e minuut.
Silbereisen geeft een lange en hoge pass. Schroyen kopt de bal weg. Roose rent richting de bal. Roose geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Turtelboom is nu in balbezit. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deneuker bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Putz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wesely maakt een snoekduik en kopt de bal. Deneuker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Österreich - België 2:2

43e minuut.
Thiryn geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert rent richting de bal. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - België 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 47%, België 53%.
Österreich - België 2:3

55e minuut.
Ledig speelt de bal door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig passt de bal met de wreef. Ledig geeft een lange en hoge pass. Wesely krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft de bal voor. Silbereisen onderschept slim de pass. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Stronach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Roose probeert naar een medespeler te passen. Joliet speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Max komt het veld opgelopen. Bocquet komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Eberharter komt het veld opgelopen. Hanke komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek passt de bal in één keer door. Hanke is nu in balbezit. Hanke geeft een hoge lob. Wesely maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Deneuker probeert naar een medespeler te passen. Joliet kopt de bal weg. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een hoge lob. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salomon is nu in balbezit. Eberharter geeft een lange en hoge pass. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Deneuker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Österreich - België 3:3

86e minuut.
Cuypers is nu in balbezit. D`Heuvaert is nu in balbezit. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - België 3:4

88e minuut.
Joliet controleert de bal met de borst. Volker probeert naar een medespeler te passen. Hanke speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Turtelboom rent richting de bal. Turtelboom geeft de bal voor. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - België 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 50%, België 50%.
Österreich - België 3:5