Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Sakartvelo U21
4312jos Tactiek +
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 34.9
good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen poor


26e minuut.
Abuladze probeert de bal aan de voet te houden. Harrison is nu in balbezit. Kechkhoveli maakt een afschuwelijke overtreding. Kechkhoveli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien geeft de bal voor. Okropiridze kan de bal niet met de borst controleren. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Khotivari speelt de bal door. Shinjikashvili is nu in balbezit. Knight maakt een afschuwelijke overtreding. Knight krijgt een gele kaart. Shinjikashvili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shinjikashvili kan niet meer verder spelen. Iankoshvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 40%, Sakartvelo U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 0:0

46e minuut.
Vlahos komt het veld opgelopen. Vettori komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Iluridze met de inworp. Daar is Nikolaishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft de bal voor. Lynch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison probeert naar een medespeler te passen. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien geeft de bal voor. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal. Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
O`Brien controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cossey komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Harrison probeert naar een medespeler te passen. Mika is nu in balbezit. Mika geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. Gvasalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Shekriladze de bal. Mika is nu in balbezit. Mika met een sublieme pass. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Gonashvili komt het veld opgelopen. Tvildiani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 36%, Sakartvelo U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 0:0