Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Cymru U21
4312jos Tactiek All Day We May
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 37.7
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


10e minuut.
Kupar probeert naar een medespeler te passen. Payne kopt de bal weg. Daar is Hawksbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillman rent richting de bal. Hillman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Knight de bal onder controle te krijgen. Harrison rent richting de bal. Harrison passt de bal in één keer door. O`Brien rent richting de bal. O`Brien geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Gardner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Cymru U21 1:0

36e minuut.
Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Harrison naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Grey geeft een lange en hoge pass. Daar is Hillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight probeert naar een medespeler te passen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, Cymru U21 56%.
New Zealand U21 - Cymru U21 1:0

46e minuut.
Vlahos komt het veld opgelopen. Vettori komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vettori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien geeft een hoge lob. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Mika kopt de bal weg. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossey komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lynch is nu in balbezit. Lynch speelt de bal door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Cymru U21 2:0

65e minuut.
Webster probeert de bal aan de voet te houden. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch schiet op doel. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vlahos kopt de bal weg. Jordan is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch passt de bal zonder na te denken. O`Brien geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Williams komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumford komt het veld opgelopen.

84e minuut.
O`Brien kan de bal niet met de borst controleren. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Vlahos kan de bal niet met de borst controleren. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Cymru U21 3:0

85e minuut.
Toye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 35%, Cymru U21 65%.
New Zealand U21 - Cymru U21 3:0