Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-14 18:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Lõvikoobas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31309
Jälgimäe Lõvid Violet Boys F.C.
Finaal Tactiek COME ON YOU V.B.
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
74.2 gemiddelde waardering 77.9
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


12e minuut.
Natouri passt de bal zonder na te denken. Giraud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmicic. Kmicic krijgt een gele kaart. Giraud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giraud neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ränk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Lin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 0:1

14e minuut.
Giraud kopt de bal weg. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikas begaat een overtreding. Tikas krijgt een gele kaart. Lin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giraud wilt de vrije trap nemen. Ränk bokst de bal weg.

20e minuut.
Scampamorte geeft een lange en hoge pass. Cassanello is nu in balbezit. Dajka onderschept slim de pass. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bendikss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Florea komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Tuñón passt de bal zonder na te denken. Junkerich rent richting de bal. Junkerich passt de bal in één keer door. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Ränk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 64%, Violet Boys F.C. 36%.
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 0:1

48e minuut.
Gersdorff geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een lange en hoge pass. Sielicki springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dajka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Junkerich speelt de bal door. Dohm is nu in balbezit. Dohm passt de bal in één keer door. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Martin rent richting de bal. Cassanello is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een lange en hoge pass. Dajka maakt een snoekduik en kopt de bal. Katsaraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tuñón passt de bal met de wreef. Junkerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón geeft een lange en hoge pass. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón passt de bal zonder na te denken. Giraud is nu in balbezit. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sielicki rent richting de bal. Hage onderschept slim de pass. Dajka verovert de bal door een tackle van achteren. Dajka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 1:1

85e minuut.
Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte passt de bal in één keer door. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Scampamorte geeft de bal voor. Ceolan kopt de bal weg. Gersdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap. Ränk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 53%, Violet Boys F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Scampamorte passt de bal zonder na te denken. Turtelboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri schiet op doel. Ränk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 69%, Violet Boys F.C. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 1:1

107e minuut.
Dohm probeert naar een medespeler te passen. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón geeft een lange en hoge pass. Giraud springt en kopt de bal. Ränk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 1:2

112e minuut.
Florea met de inworp. Junkerich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapacki. Rapacki krijgt een gele kaart.

114e minuut.
Rapacki speelt de bal door. Martin is nu in balbezit. Matamoros onderschept slim de pass. Matamoros geeft een hoge lob. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ränk bokst de bal weg.

118e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri geeft een hoge lob. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Doeltrap. Vultman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 67%, Violet Boys F.C. 33%.
Jälgimäe Lõvid - Violet Boys F.C. 1:2