Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers Bertoi Team
Welcome new Tactiek dif-3b
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Covrig geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Musović de bal. Boutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Bertoi Team 1:0

9e minuut.
Grecea probeert naar een medespeler te passen. Cholvád probeert de bal met de borst te controleren. Mignati met een sublieme pass. Nsana rent richting de bal. Nsana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cholvád passt de bal zonder na te denken. Leeuwin met een sublieme pass. Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares haalt uit met een fantastische trap. Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nsana kopt de bal weg. Daar is Leeuwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin passt de bal in één keer door. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lavrado is nu in balbezit. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin passt de bal met de wreef. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Banán onderschept slim de pass. Banán passt de bal met de wreef. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Bertoi Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 52%, Bertoi Team 48%.
HellTigers - Bertoi Team 2:0

58e minuut.
Lavrado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Banán de bal. Banán speelt de bal door. Boutin rent richting de bal. Boutin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fedak rent richting de bal. Estop rent richting de bal. Linhares begaat een overtreding. Linhares krijgt een gele kaart. Estop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patynek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cholvád is nu in balbezit. Cholvád geeft de bal voor. Patynek kopt de bal weg. Linhares is nu in balbezit. Linhares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fragiadakis komt het veld opgelopen. Duta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mignati geeft een lange en hoge pass. Duta rent richting de bal. Duta geeft de bal voor. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek schiet op doel. Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zevallos rent richting de bal. Patynek verovert de bal door een tackle van achteren. Fragiadakis rent richting de bal. Fragiadakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Bertoi Team 2:1

81e minuut.
Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta is nu in balbezit. Duta haalt uit met een fantastische trap. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellTigers - Bertoi Team 2:2

88e minuut.
Piga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Estop de bal. Duta onderschept slim de pass. Duta geeft een hoge lob. Linhares springt en kopt de bal. Grecea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Bertoi Team 2:3

89e minuut.
Duta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 64%, Bertoi Team 36%.
HellTigers - Bertoi Team 2:3