Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapaliga Namoloasa FC ARSENAL 1886
2 at + 1 ext Tactiek Sorin 47
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 35
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonescu de bal onder controle te krijgen. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal met de wreef. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Uhlárik kopt de bal weg. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaruk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nazaruk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osadici krijgt een gele kaart. Szekfű wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szekfű kan niet meer verder spelen. Holak komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Riche is nu in balbezit. Riche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Molvær passt de bal in één keer door. Riche is nu in balbezit. Riche geeft de bal voor. Molvær rent richting de bal. Molvær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Holak kopt de bal weg. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Holak rent richting de bal. Holak draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 36%, FC ARSENAL 1886 64%.
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 0:1

46e minuut.
Necula is nu in balbezit. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Molvær is nu in balbezit. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Doboş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Ghiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu passt de bal in één keer door. Molvær is nu in balbezit. Molvær schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 1:1

53e minuut.
Molvær controleert de bal met de borst. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal met de wreef. Holak is nu in balbezit. Holak geeft een hoge lob. Văcăroiu bokst de bal weg.

57e minuut.
Uhlárik met een sublieme pass. Turbuţan is nu in balbezit. Puda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Holak is nu in balbezit. Holak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Riche rent richting de bal. Riche speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. Doboş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bəşiroğlu geeft de bal voor. Uhlárik rent richting de bal. Uhlárik passt de bal in één keer door. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Văcăroiu trapt de bal weg van het doel. Coposu kopt de bal weg. Cristinel is nu in balbezit. Molvær onderschept slim de pass. Molvær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Riche is nu in balbezit. Riche passt de bal in één keer door. Turbuţan speelt de bal door. Necula rent richting de bal. Necula draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 1:2

89e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Dandu passt de bal in één keer door. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 48%, FC ARSENAL 1886 52%.
Sapaliga Namoloasa - FC ARSENAL 1886 1:3