Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liga Dunarii
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1379
Bertoi Team Forcarey
dif-3b Tactiek fonxete
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Henny met een sublieme pass. Ampar is nu in balbezit. Ampar probeert naar een medespeler te passen. Sarafian geeft een hoge lob. Duthie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Mignati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulusan speelt de bal door. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sarafian passt de bal in één keer door. Duthie rent richting de bal. Musović rent richting de bal. Duthie onderschept slim de pass. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kržić geeft een lange en hoge pass. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 48%, Forcarey 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - Forcarey 0:0

49e minuut.
Kržić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mignati de bal onder controle te krijgen. Sarafian speelt de bal door. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny passt de bal met de wreef. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. Venditto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Forcarey 0:1

54e minuut.
Nsana geeft een lange en hoge pass. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Georgeson onderschept slim de pass. Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patynek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Patynek de bal. Henny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patynek. Patynek krijgt een gele kaart. Henny raakt geblesseerd tijdens het duel. Duta komt het veld opgelopen. Negreanu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Duta geeft een lange en hoge pass. Georgeson heeft problemen om de bal te vangen. Patynek is nu in balbezit. Patynek schiet op doel. Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertoi Team - Forcarey 1:1

78e minuut.
Georgeson rent richting de bal. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares passt de bal in één keer door. Patynek rent richting de bal. Patynek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inglés trapt de bal weg van het doel. Sarafian kopt de bal weg. Duthie kan de bal niet met de borst controleren. Duthie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 28%, Forcarey 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - Forcarey 1:1