Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Fair-play
fonxete Tactiek 2AA -IV
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Silveanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kolski de bal. Kolski passt de bal in één keer door. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sztandera kopt de bal weg. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jelescu rent richting de bal. Jelescu geeft de bal voor. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal met de wreef. Ulusan is nu in balbezit. Ulusan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Fair-play 1:0

30e minuut.
Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Polowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kolski passt de bal in één keer door. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft de bal voor. Ioanid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forcarey - Fair-play 1:1

42e minuut.
Bernat trapt de bal weg van het doel. Kolski kopt de bal weg. Ampar heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Fair-play 1:2

43e minuut.
Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caleşciuc de bal. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ... Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Van Lerberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera passt de bal in één keer door. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 67%, Fair-play 33%.
Forcarey - Fair-play 1:2

46e minuut.
Gordón speelt de bal door. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een hoge lob. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Van Lerberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Lerberghe met een sublieme pass. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Ioanid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Fair-play 1:3

54e minuut.
Silveanu met een sublieme pass. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Fair-play 1:4

72e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk geeft de bal voor. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Van Lerberghe onderschept slim de pass. Van Lerberghe passt de bal met de wreef. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft de bal voor. Ioanid krijgt zijn hoofd ertegen. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bernat met een sublieme pass. Silveanu kopt de bal weg. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Georgeson de bal onder controle te krijgen. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Caleşciuc is nu in balbezit. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie schiet op doel. Arghirescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Fair-play 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 65%, Fair-play 35%.
Forcarey - Fair-play 2:4