Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liga Dunarii
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1186
Bertoi Team Moira
dif-3b Tactiek moira
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Ochroński passt de bal zonder na te denken. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender met een sublieme pass. Juventino rent richting de bal. Juventino draait met de bal, schiet en ... Venditto bokst de bal weg.

6e minuut.
Nystedt rent richting de bal. Nystedt geeft een lange en hoge pass. Pielak kopt de bal weg. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến geeft een hoge lob. Venditto bokst de bal weg.

10e minuut.
Piga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tender met een snelle inworp. Juventino is nu in balbezit. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szotek speelt de bal door. Macri rent richting de bal. Macri passt de bal met de wreef. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Öykün probeert naar een medespeler te passen. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin begaat een overtreding. Leeuwin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kurtyka geeft een hoge lob. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. Klungelig pakt Việt Tiến de bal. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ... Venditto bokst de bal weg.

17e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mano speelt de bal door. Juventino rent richting de bal. Juventino draait met de bal, schiet en ... Venditto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Leeuwin probeert naar een medespeler te passen. Mano is nu in balbezit. Aldovrando verovert de bal door een tackle van achteren. Aldovrando draait met de bal, schiet en ... Linhares probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leeuwin kopt de bal weg. Nsana is nu in balbezit. Szotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nsana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leeuwin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Việt Tiến rent richting de bal. Leeuwin begaat een overtreding. Việt Tiến raakt geblesseerd tijdens het duel. Mano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cholvád controleert de bal met de borst. Juventino is nu in balbezit. Juventino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Moira 0:1

37e minuut.
Ochroński passt de bal zonder na te denken. Tender rent richting de bal. Tender passt de bal met de wreef. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel. Venditto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Kurtyka de bal. Linhares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurtyka. Kurtyka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 53%, Moira 47%.
Bertoi Team - Moira 0:1

46e minuut.
Nystedt passt de bal met de wreef. Eskurza is nu in balbezit. Pielak onderschept slim de pass. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Öykün speelt de bal door. Juventino kopt de bal weg. Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musović is nu in balbezit. Musović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Nystedt is nu in balbezit. Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando schiet op doel. Linhares probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Patynek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến passt de bal in één keer door. Tender rent richting de bal. Tender haalt uit met een fantastische trap. Venditto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Moira 0:2

69e minuut.
Inworp. Duta komt het veld opgelopen. Negreanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Pielak de bal. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Pielak met een sublieme pass. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szotek trapt de bal weg. Daar is Pielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pielak is nu in balbezit. Pielak passt de bal zonder na te denken. Việt Tiến heeft problemen om de bal te vangen. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. Venditto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Moira 0:3

81e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati passt de bal zonder na te denken. Pielak rent richting de bal. Pielak passt de bal met de wreef. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Cholvád rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Moira 0:4

83e minuut.
Linhares kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nystedt de bal onder controle te krijgen. Patynek is nu in balbezit. Patynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Moira 1:4

87e minuut.
Negreanu geeft een hoge lob. Macri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek verovert de bal door een tackle van achteren. Patynek schiet op doel. Öykün bokst de bal weg. Patynek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 46%, Moira 54%.
Bertoi Team - Moira 1:4