Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Alfa Szczecin
compact Tactiek base_c
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.4 gemiddelde waardering 48
good Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen good


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Afilipoaiei de bal onder controle te krijgen. Stępiuk speelt de bal door. Cimuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu onderschept slim de pass. Lupescu geeft een lange en hoge pass. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bâtă speelt de bal door. Cimuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimuszek passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Grochal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:1

16e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Klungelig pakt Tudose de bal. Grochal is nu in balbezit. Grochal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:2

19e minuut.
Grochal rent richting de bal. Lupescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grochal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimuszek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:3

25e minuut.
Plesca rent richting de bal. Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Belea is nu in balbezit. Belea geeft de bal voor. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa geeft een lange en hoge pass. Postelnicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Bâtă onderschept slim de pass. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Jianu rent richting de bal. Grochal onderschept slim de pass. Grochal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Postelnicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bostan geeft een lange en hoge pass. Brzytwa is nu in balbezit. Bâtă onderschept slim de pass. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski onderschept slim de pass. Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:4

36e minuut.
Afilipoaiei passt de bal in één keer door. Renusz is nu in balbezit. Renusz passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Grochal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Brzytwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzytwa geeft een lange en hoge pass. Grochal rent richting de bal. Grochal draait met de bal, schiet en ... Postelnicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 64%, Alfa Szczecin 36%.
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:5

60e minuut.
Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu geeft de bal voor. Śmiechowicz controleert de bal met de borst. Oprişan rent richting de bal. Oprişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosillo probeert naar een medespeler te passen. Cimuszek kopt de bal weg. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal draait met de bal, schiet en ... Postelnicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 0:6

75e minuut.
Plesca geeft een lange en hoge pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bâtă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maricescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bâtă met een snelle inworp. Bostan rent richting de bal. Bostan geeft een lange en hoge pass. Maricescu heeft problemen om de bal te vangen. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 1:6

87e minuut.
Postelnicu speelt de bal door. Krzyżok kopt de bal weg. Grochal is nu in balbezit. Grochal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 1:7

90e minuut.
Brzytwa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stępiuk stond buitenspel. Jianu neemt vlug de vrije trap. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 55%, Alfa Szczecin 45%.
Astra Dunarea - Alfa Szczecin 1:7