Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liga Dunarii
  • Stadion: Moira Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3442
Moira HellTigers
moira Tactiek NewTicTac
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 37.6
excellent Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Mano geeft een hoge lob. Daar is Induráin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 1:0

3e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Tender onderschept slim de pass. Tender probeert naar een medespeler te passen. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 2:0

4e minuut.
Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu speelt de bal door. Pielak rent richting de bal. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino passt de bal in één keer door. Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Macri passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Juventino is nu in balbezit. Juventino schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Pielak rent richting de bal. Pielak geeft een hoge lob. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Estop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... Ioniţă bokst de bal weg.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ioniţă niet meer kan verder spelen. Gerritsen komt het veld opgelopen. Macri met de inworp. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Mano passt de bal in één keer door. Pielak speelt de bal door. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến schiet op doel. Gerritsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pielak met een snelle inworp. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 3:0

22e minuut.
Boutin met een snelle inworp. Izdebski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurtyka de bal. Ugrinović onderschept slim de pass. Ugrinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 3:1

24e minuut.
Boutin rent richting de bal. Daar is Boutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boutin met een sublieme pass. Fedak is nu in balbezit. Fedak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Borko geeft een hoge lob. Buitenspel voor Fedak. Goede buitenspelval van de verdediging. Szotek neemt vlug de vrije trap. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến schiet op doel. Gerritsen bokst de bal weg.

43e minuut.
Tender kan de bal niet met de borst controleren. Tender speelt de bal door. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino onderschept slim de pass. Juventino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 41%, HellTigers 59%.
Moira - HellTigers 3:1

48e minuut.
Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka geeft de bal voor. Estop kopt de bal weg. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. Gerritsen bokst de bal weg. Juventino is nu in balbezit. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Gerritsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 4:1

52e minuut.
Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boutin de bal. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boutin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izdebski speelt de bal door. Fedak is nu in balbezit. Fedak schiet op doel. Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński met een sublieme pass. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ... Gerritsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 5:1

64e minuut.
Boutin is nu in balbezit. Boutin passt de bal zonder na te denken. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak onderschept slim de pass. Fedak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Fedak rent richting de bal. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Öykün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 5:2

69e minuut.
Daar is Nystedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtyka rent richting de bal. Met opzet legt Covei zijn tegenspeler op de grond. Covei krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Borko speelt de bal door. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal in één keer door. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến schiet op doel. Gerritsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... Induráin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 6:2

88e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender passt de bal zonder na te denken. Juventino is nu in balbezit. Juventino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - HellTigers 7:2

90e minuut.
Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Mano probeert naar een medespeler te passen. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino onderschept slim de pass. Juventino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 26%, HellTigers 74%.
Moira - HellTigers 7:2