Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Fair-play
compact Tactiek 2AA -IV
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.3 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Silveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft de bal voor. Korín rent richting de bal. Korín schiet op doel. Mecu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sztandera rent richting de bal. Sztandera passt de bal met de wreef. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Korín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Fair-play 0:1

17e minuut.
Silveanu kopt de bal weg. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera met een sublieme pass. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Plesca geeft de bal voor. Silveanu probeert de bal aan de voet te houden. Sztandera rent richting de bal. Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Sztandera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jianu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu speelt de bal door. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Silveanu passt de bal met de wreef. Korín rent richting de bal. Korín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plesca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Fair-play 0:2

42e minuut.
Badura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ovidiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 70%, Fair-play 30%.
Astra Dunarea - Fair-play 0:2

46e minuut.
Silveanu met een sublieme pass. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera speelt de bal door. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een hoge lob. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Mecu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Fair-play 0:3

55e minuut.
Silveanu onderschept slim de pass. Silveanu passt de bal zonder na te denken. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Mecu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sztandera de bal. Sztandera passt de bal in één keer door. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe schiet op doel. Mecu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Jianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu geeft een lange en hoge pass. Korín krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jelescu geeft de bal voor. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft de bal voor. Korín springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Fair-play 0:4

66e minuut.
Bochinsky komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Silveanu geeft een lange en hoge pass. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Beclea onderschept slim de pass. Beclea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sztandera de bal. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sztandera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Lerberghe springt en kopt de bal. Mecu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mecu bokst de bal weg. Korín springt en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Korín maakt een snoekduik en kopt de bal. Mecu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Fair-play 0:5

85e minuut.
Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Beclea geeft een hoge lob. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Silveanu passt de bal zonder na te denken. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera passt de bal met de wreef. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 63%, Fair-play 37%.
Astra Dunarea - Fair-play 0:5