Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-26 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liga Dunarii
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1422
Bertoi Team FC ARSENAL 1886
dif-3b Tactiek Sorin 47
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 47
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


8e minuut.
Kržić rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuomiranta met de inworp. Udrea geeft de bal voor. Jelić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Udrea speelt de bal door. Klungelig pakt Alamanos de bal. Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Jelić rent richting de bal. Jelić haalt uit met een fantastische trap. Venditto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nsana geeft een hoge lob. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares speelt de bal door. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tuomiranta is nu in balbezit. Tuomiranta passt de bal zonder na te denken. Jelić rent richting de bal. Holak is nu in balbezit. Holak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Leeuwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrea speelt de bal door. Piga is nu in balbezit. Holak onderschept slim de pass. Holak haalt uit met een fantastische trap. Venditto bokst de bal weg.

42e minuut.
Tuomiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin onderschept slim de pass. Leeuwin geeft een hoge lob. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 51%, FC ARSENAL 1886 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - FC ARSENAL 1886 0:0

53e minuut.
Alamanos is nu in balbezit. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Tuomiranta rent richting de bal. Holak rent richting de bal. Holak schiet op doel. Venditto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cholvád heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alamanos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Holak rent richting de bal. Eskurza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holak raakt geblesseerd tijdens het duel. Duta komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Eskurza is nu in balbezit. Eskurza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tuomiranta met een snelle inworp. Udrea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aldovrando controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Negreanu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tuomiranta is nu in balbezit. Tuomiranta probeert naar een medespeler te passen. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak schiet op doel. Venditto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - FC ARSENAL 1886 0:1

71e minuut.
Inworp. Patynek komt het veld opgelopen. Alamanos met de inworp. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan geeft de bal voor. Holak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - FC ARSENAL 1886 0:2

81e minuut.
Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati is nu in balbezit. Mignati passt de bal in één keer door. Patynek is nu in balbezit. Patynek schiet op doel. Frajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Leeuwin heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwin geeft de bal voor. Patynek kopt de bal weg. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap. Frajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 43%, FC ARSENAL 1886 57%.
Bertoi Team - FC ARSENAL 1886 0:2