Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Īrān U21
4312jos Tactiek Iran U21
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen adequate


18e minuut.
Maloney met de inworp. Fahradi rent richting de bal. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight geeft een hoge lob. Lynch springt en kopt de bal. Dradeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelfattah is nu in balbezit. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry draait met de bal, schiet en ... Dradeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Īrān U21 1:0

31e minuut.
Knight geeft een lange en hoge pass. Lynch is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maloney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perry krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahdavi-Kia met een sublieme pass. Talebi heeft problemen om de bal te vangen. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. Dradeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal met de wreef. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mahdavi-Kia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Harrison kopt de bal weg. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Lynch is nu in balbezit. Lynch geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Perry kopt de bal weg. Dradeni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 48%, Īrān U21 52%.
New Zealand U21 - Īrān U21 1:0

46e minuut.
Cossey komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Gliznitskof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien rent richting de bal. O`Brien passt de bal in één keer door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Woodhams komt het veld opgelopen. Vlahos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
O`Brien passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight met een sublieme pass. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Maloney speelt de bal door. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dradeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fahradi probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney begaat een overtreding. Maloney krijgt een gele kaart.

76e minuut.
O`Brien geeft de bal voor. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos geeft een hoge lob. Mahdavi-Kia controleert de bal met de borst. Woodhams rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kazemi is nu in balbezit. O`Brien geeft de bal voor. Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. Vlahos springt en kopt de bal. Dradeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Maloney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft de bal voor. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Īrān U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, Īrān U21 59%.
New Zealand U21 - Īrān U21 2:0