Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België Nippon
Belgium 1 Tactiek Oroppas
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 0
75.1 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten very good
incredible Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Hamada probeert naar een medespeler te passen. Turtelboom is nu in balbezit. Miyoshi begaat een overtreding. Miyoshi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ienaga rent richting de bal. De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere passt de bal met de wreef. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 1:0

10e minuut.
Inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Van Eenoo de bal. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Vrancken springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 2:0

12e minuut.
D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Kobari probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bocquet neemt de hoekschop. Vrancken krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Vrancken is nu in balbezit. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Masuda bokst de bal weg. Daar is Eguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 3:0

19e minuut.
Inworp. Ienaga met de inworp. Fujita speelt de bal door. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hamada probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere is nu in balbezit. Miyoshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miyoshi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

22e minuut.
Nakazawa geeft de bal voor. De Simpelaere geeft een hoge lob. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 4:0

24e minuut.
Van Eenoo probeert naar een medespeler te passen. Bocquet geeft de bal voor. Vrancken is nu in balbezit. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Masuda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 22%, Nippon 78%.
België - Nippon 4:0

55e minuut.
Hamada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aoki komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo passt de bal met de wreef. D`Heuvaert is nu in balbezit. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet draait met de bal, schiet en ... Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergh komt het veld opgelopen. Van Halme komt het veld opgelopen. Fujita neemt de hoekschop. Kurihara krijgt zijn hoofd ertegen. Van Hese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ienaga passt de bal in één keer door. Vervaet is nu in balbezit. Fujita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fujita naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Ienaga passt de bal in één keer door. Shikamaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikamaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vrancken de bal. Kobari is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Van Eenoo probeert naar een medespeler te passen. Rigaux heeft problemen om de bal te vangen. Rigaux geeft een hoge lob. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbist komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Vrancken rent richting de bal. Terada begaat een overtreding. Terada krijgt een gele kaart. Vrancken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Halme komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 5:0

88e minuut.
Masuda met een sublieme pass. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verbist krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Van Halme geeft een hoge lob. Shikamaru heeft problemen om de bal te vangen. Bergh is nu in balbezit. Bergh schiet op doel. Masuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Nippon 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 21%, Nippon 79%.
België - Nippon 6:0