Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Israel U21
532* Tactiek [04] Israel
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney onderschept slim de pass. Maloney geeft de bal voor. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vahava komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Maloney onderschept slim de pass. Domb is nu in balbezit. Maloney onderschept slim de pass. Luz onderschept slim de pass. Luz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal in één keer door. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Israel U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Israel U21 0:0

47e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz geeft een lange en hoge pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Cossey de bal. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal in één keer door. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Fien komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fien probeert de bal met de borst te controleren. Fien geeft een lange en hoge pass. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs geeft de bal voor. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Arbeitman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Domb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luz. Luz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Domb geeft een hoge lob. Cossey kopt de bal weg. Daar is Axis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbeitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman schiet op doel. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reeves komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Domb verovert de bal door een tackle van achteren. Domb probeert naar een medespeler te passen. Hawksbey probeert naar een medespeler te passen. Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien geeft een hoge lob. Leibovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 46%, Israel U21 54%.
New Zealand U21 - Israel U21 0:1