Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 New Zealand U21
gariban Tactiek 532*
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lo-Kang trapt de bal weg. Hawksbey kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hawksbey onderschept slim de pass. Hawksbey geeft een lange en hoge pass. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 0:1

17e minuut.
Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams probeert naar een medespeler te passen. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs geeft de bal voor. Perry krijgt zijn hoofd ertegen. Lo-Kang bokst de bal weg.

24e minuut.
Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jee-Kwoon de bal. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jee-Kwoon geeft de bal voor. Maloney kopt de bal weg. Daar is Viertal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sun rent richting de bal. Hwan-Sun haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 1:1

30e minuut.
Jeffs geeft een lange en hoge pass. Han-Sing is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch schiet op doel. Lo-Kang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 1:2

44e minuut.
Han-Kon verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Hyun zijn tegenspeler op de grond. Hyun krijgt een gele kaart. Reeves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perry neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lynch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 65%, New Zealand U21 35%.
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 1:3

46e minuut.
Hall komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossey komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kon begaat een overtreding. Han-Kon krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Davidson komt het veld opgelopen. Hyun met de inworp. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Young geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Han-Kon verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lo-Kang trapt de bal weg. Kwoon-Young kopt de bal weg. Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Reeves met een sublieme pass. Lynch rent richting de bal. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 57%, New Zealand U21 43%.
Daehan Minguk U21 - New Zealand U21 1:3