Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia U21 New Zealand U21
U21 ATT Elastico Tactiek T5212
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Melas kopt de bal weg. Hawksbey is nu in balbezit. Pelagalli onderschept slim de pass. Pelagalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 1:0

6e minuut.
Zullian passt de bal zonder na te denken. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Axis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zullian komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vettori zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vettori moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vettori schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Klungelig pakt Axis de bal. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas draait met de bal, schiet en ... Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 2:0

17e minuut.
Jeffs is nu in balbezit. Jeffs geeft een hoge lob. Perry kopt de bal weg. Klungelig pakt Lynch de bal. Lynch schiet op doel. Mengardo bokst de bal weg.

20e minuut.
Guidolin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zullian de bal. Hall begaat een overtreding. Hall krijgt een gele kaart. Zullian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bennati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Melas rent richting de bal. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas verovert de bal door een tackle van achteren. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 3:0

26e minuut.
Bennati met de inworp. Zullian is nu in balbezit. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian onderschept slim de pass. Zullian haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Lusiti met een sublieme pass. Dondini rent richting de bal. Dondini geeft een hoge lob. Pelagalli is nu in balbezit. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lusiti zal de hoekschop nemen. Davidson kopt de bal weg. Bennati met een sublieme pass. Daar is Zullian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maessen trapt de bal weg. Bennati kopt de bal weg. Zullian is nu in balbezit. Zullian draait met de bal, schiet en ... Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 4:0

40e minuut.
Bennati is nu in balbezit. Bennati passt de bal met de wreef. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 5:0

42e minuut.
Lusiti kopt de bal weg. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas passt de bal in één keer door. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lusiti passt de bal zonder na te denken. Melas rent richting de bal. Melas probeert naar een medespeler te passen. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 26%, New Zealand U21 74%.
Italia U21 - New Zealand U21 5:0

47e minuut.
Viertal geeft de bal voor. Davidson probeert de bal aan de voet te houden. Zullian rent richting de bal. Zullian schiet op doel. Paal! Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 6:0

54e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Giraudi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraudi geeft een hoge lob. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelagalli rent richting de bal. Pelagalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomassini komt het veld opgelopen. Bennati met een snelle inworp. Lusiti geeft de bal voor. Melas maakt een snoekduik en kopt de bal. Maessen bokst de bal weg. Viertal heeft problemen om de bal te vangen. Tomassini rent richting de bal. Tomassini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 7:0

56e minuut.
Guidolin passt de bal met de wreef. Zullian rent richting de bal. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel. Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 8:0

59e minuut.
Minoja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomassini is nu in balbezit. Daar is Tomassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 9:0

60e minuut.
Minoja speelt de bal door. Giraudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudi geeft de bal voor. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Melas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cossey komt het veld opgelopen. Buro komt het veld opgelopen. Woodhams komt het veld opgelopen. Fien komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hawksbey geeft de bal voor. Inworp. Bennati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullian rent richting de bal. Zullian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Demurtas met een sublieme pass. Bennati probeert naar een medespeler te passen. Zullian rent richting de bal. Tomassini rent richting de bal. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Prudente komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Minoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bennati met een sublieme pass. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente draait met de bal, schiet en ... Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hawksbey de bal. Fien met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bennati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prudente geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prudente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hall geeft de bal voor. Melas neemt de penalty, wat een uithaal! Maessen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bennati met een sublieme pass. Prudente rent richting de bal. Tomassini rent richting de bal. Tomassini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 10:0

77e minuut.
Bennati met een snelle inworp. Prudente rent richting de bal. Prudente passt de bal met de wreef. Tomassini heeft problemen om de bal te vangen. Tomassini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lusiti met een sublieme pass. Prudente rent richting de bal. Prudente passt de bal met de wreef. Melas is nu in balbezit. Melas schiet op doel. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - New Zealand U21 11:0

89e minuut.
Bennati is nu in balbezit. Bennati speelt de bal door. Prudente heeft problemen om de bal te vangen. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 25%, New Zealand U21 75%.
Italia U21 - New Zealand U21 11:0