Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici Steaua_lui_Gigica
kkk Tactiek *-*-*-*
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Cimbru is nu in balbezit. Breznay onderschept slim de pass. Breznay met een sublieme pass. Diaconu rent richting de bal. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Robles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breznay met de inworp. Skowroński rent richting de bal. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu schiet op doel. Robles bokst de bal weg.

22e minuut.
Breznay kan de bal niet met de borst controleren. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:1

24e minuut.
Osland is nu in balbezit. Osland passt de bal zonder na te denken. Diaconu heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:2

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruson zal de hoekschop nemen. Fuego kopt de bal weg. Daar is Cimbru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimbru met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:3

29e minuut.
Cimbru heeft problemen om de bal te vangen. Breznay rent richting de bal. Breznay geeft de bal voor. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sese heeft problemen om de bal te vangen. Osland is nu in balbezit. Sese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osland legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Robles bokst de bal weg.

41e minuut.
Breznay passt de bal in één keer door. Osland is nu in balbezit. Osland passt de bal zonder na te denken. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Fanzaga schiet op doel. Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 69%, Steaua_lui_Gigica 31%.
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:3

48e minuut.
Fanzaga is nu in balbezit. Paidousis probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:4

52e minuut.
Daar is MacGowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellaveglia begaat een overtreding. MacGowan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mărcuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korczak kopt de bal weg. Sese geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruson zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cimbru de bal. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Osland verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal met de wreef. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:5

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breznay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skowroński is nu in balbezit. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Breznay met een sublieme pass. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland passt de bal zonder na te denken. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Aray kopt de bal weg. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Breznay zijn tegenspeler op de grond. Breznay krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carol passt de bal met de wreef. Osland is nu in balbezit. Grun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 63%, Steaua_lui_Gigica 37%.
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 0:5