Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsesna Medviedi Vostok Cherepahy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tazhibayuly trapt de bal weg. Klungelig pakt Dubkov de bal. Dubkov probeert naar een medespeler te passen. Pishchullin is nu in balbezit. Pishchullin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Demyan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Borodulin de bal onder controle te krijgen. Bragin rent richting de bal. Bragin schiet op doel. Tazhibayuly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tazhibayuly niet meer kan verder spelen. Dosmukhanbetov komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Borodulin verovert de bal door een tackle van achteren. Borodulin passt de bal met de wreef. Pätzold is nu in balbezit. Bragin onderschept slim de pass. Bragin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Vostok Cherepahy 0:1

17e minuut.
Bragin onderschept slim de pass. Baimbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baimbetov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bragin de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Sergienko geeft een hoge lob. Gudoshnikov heeft problemen om de bal te vangen. Uzdenov probeert naar een medespeler te passen. Dzhatkanbaev rent richting de bal. Dzhatkanbaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Vostok Cherepahy 0:2

24e minuut.
Baimbetov geeft de bal voor. Daar is Gudoshnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voyeikov speelt de bal door. Bragin rent richting de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Uzdenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragin rent richting de bal. Bragin draait met de bal, schiet en ... Dosmukhanbetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Medviedi 56%, Vostok Cherepahy 44%.
Tsesna Medviedi - Vostok Cherepahy 0:2

53e minuut.
Baimbetov is nu in balbezit. Baimbetov met een sublieme pass. Pishchullin is nu in balbezit. Utabaev rent richting de bal. Utabaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dubkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubkov speelt de bal door. Pishchullin rent richting de bal. Pishchullin draait met de bal, schiet en ... Tusyubov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Medviedi - Vostok Cherepahy 1:2

70e minuut.
Poltaranin rent richting de bal. Poltaranin geeft de bal voor. Sergienko kopt de bal weg. Bragin is nu in balbezit. Bragin schiet op doel. Dosmukhanbetov bokst de bal weg.

81e minuut.
Dzhatkanbaev geeft een hoge lob. Voyeikov is nu in balbezit. Voyeikov geeft een lange en hoge pass. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Medviedi 54%, Vostok Cherepahy 46%.
Tsesna Medviedi - Vostok Cherepahy 1:2