Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC Constelacion Estelar
Debut C!! Tactiek Once
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen poor


2e minuut.
Burbano is nu in balbezit. Zuñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix passt de bal met de wreef. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Burbano geeft een hoge lob. Felix rent richting de bal. Felix geeft de bal voor. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Lemaher bokst de bal weg.

22e minuut.
Burbano onderschept slim de pass. Felix verovert de bal door een tackle van achteren. Felix passt de bal met de wreef. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Izuibejeres verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres met een sublieme pass. Burbano rent richting de bal. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 30%, Constelacion Estelar 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros FC - Constelacion Estelar 0:0

46e minuut.
Felix rent richting de bal. Felix passt de bal met de wreef. Zuñiga rent richting de bal. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Lemaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arango de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontecha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontecha krijgt een gele kaart. Cárdenas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cárdenas kan niet meer verder spelen. Udreanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Udreanu speelt de bal door. Lətifov geeft de bal voor. Felix probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Gayle speelt de bal door. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres passt de bal zonder na te denken. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Burbano trapt de bal weg. Udreanu probeert naar een medespeler te passen. Pajarito probeert de bal aan de voet te houden. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Lemaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Costela probeert naar een medespeler te passen. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga passt de bal in één keer door. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fandiño rent richting de bal. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu probeert naar een medespeler te passen. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Udreanu geeft een hoge lob. Kołodziejek is nu in balbezit. Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Felix verovert de bal door een tackle van achteren. Felix geeft een hoge lob. Lemaher bokst de bal weg.

89e minuut.
Zuñiga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burbano de bal. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Constelacion Estelar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 21%, Constelacion Estelar 79%.
Guerreros FC - Constelacion Estelar 1:0