Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Unia Lublin
Bob2 Tactiek 1
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 32.4
good Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Laudisio passt de bal met de wreef. Slizák speelt de bal door. Young rent richting de bal. Young passt de bal met de wreef. Humulescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sønderbech passt de bal in één keer door. Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada speelt de bal door. Daar is Humulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 28%, Unia Lublin 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ML System United - Unia Lublin 0:0

47e minuut.
Sønderbech verovert de bal door een tackle van achteren. Sønderbech geeft een lange en hoge pass. Dębek rent richting de bal. Dębek schiet op doel. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Unia Lublin 0:1

52e minuut.
Cueto geeft de bal voor. Daar is Montcada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montcada probeert naar een medespeler te passen. Ciupik heeft problemen om de bal te vangen. Ciupik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Laudisio rent richting de bal. Laudisio probeert naar een medespeler te passen. Luciak is nu in balbezit. Ciupik onderschept slim de pass. Ciupik draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Laudisio rent richting de bal. Laudisio passt de bal zonder na te denken. Luciak probeert de bal aan de voet te houden. Ciupik rent richting de bal. Ciupik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sisirätsepp is nu in balbezit. Sisirätsepp passt de bal in één keer door. Al-Malik is nu in balbezit. Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek haalt uit met een fantastische trap. Hazard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sisirätsepp met de inworp. Sønderbech is nu in balbezit. Sønderbech probeert naar een medespeler te passen. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński haalt uit met een fantastische trap. Hazard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Croce speelt de bal door. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kołomyjski probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ML System United - Unia Lublin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 30%, Unia Lublin 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ML System United - Unia Lublin 1:1