Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10110
FC Ruppen Waidler FC
FCSG-3Fach Sturm Tactiek VT neu
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 37.6
solide Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Gnägi geeft de bal voor. Graf kopt de bal weg. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Andrzejewski trapt de bal weg. Lenglet kopt de bal weg. Winzenried kan de bal niet met de borst controleren. Caveye onderschept slim de pass. Caveye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Drescher passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba maakt een afschuwelijke overtreding. Cordoba krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Borejko rent richting de bal. Horat is nu in balbezit. Horat probeert naar een medespeler te passen. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Doeltrap. Davatz trapt de bal weg van het doel. Bühler kopt de bal weg. Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveye schiet op doel. Davatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lenglet kopt de bal weg. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev passt de bal zonder na te denken. Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Borejko speelt de bal door. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gnägi krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cordoba met de inworp. Lenglet probeert de bal met de borst te controleren. Lenglet passt de bal zonder na te denken. Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ariotti onderschept slim de pass. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini passt de bal in één keer door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scarafoni komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Gnägi geeft een hoge lob. Giannini is nu in balbezit. Scarafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini haalt uit met een fantastische trap. Janner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Giannini de bal. Giannini draait met de bal, schiet en ... Janner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 1:0

39e minuut.
Graf rent richting de bal. Abächerli is nu in balbezit. Cordoba geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Janner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giannini is nu in balbezit. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 2:0

42e minuut.
Andrzejewski onderschept slim de pass. Andrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann geeft een lange en hoge pass. Giannini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Janner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher geeft een lange en hoge pass. Abächerli is nu in balbezit. Graf is nu in balbezit. Graf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 3:0

44e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Caveye is nu in balbezit. Abächerli onderschept slim de pass. Graf is nu in balbezit. Graf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 34%, Waidler FC 66%.
FC Ruppen - Waidler FC 3:0

49e minuut.
Lenglet met een sublieme pass. Caveye rent richting de bal. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev schiet op doel. Davatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 3:1

52e minuut.
Bühler onderschept slim de pass. Bühler geeft een lange en hoge pass. Daar is Gnägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. Davatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gnägi onderschept slim de pass. Gnägi geeft de bal voor. Giannini is nu in balbezit. Giannini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 4:1

59e minuut.
Fondue geeft de bal voor. Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli speelt de bal door. Giannini is nu in balbezit. Giannini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śnieżek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Saubermann passt de bal met de wreef. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek rent richting de bal. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fondue geeft een hoge lob. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewski begaat een overtreding. Andrzejewski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Horat geeft een lange en hoge pass. Śnieżek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenglet de bal. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Winzenried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caveye rent richting de bal. Met opzet legt Drescher zijn tegenspeler op de grond. Drescher krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Abächerli onderschept slim de pass. Klungelig pakt Graf de bal. Graf haalt uit met een fantastische trap. Janner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 5:1

79e minuut.
Saubermann geeft de bal voor. Carré is nu in balbezit. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini schiet op doel. Janner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Waidler FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 39%, Waidler FC 61%.
FC Ruppen - Waidler FC 6:1