Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-18 20:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mrówkojad Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8764
Mrówkojad Olympique Regal
nowa taktyka Tactiek Orlik IV
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Güner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Pruteanu passt de bal in één keer door. Güner rent richting de bal. Güner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:1

4e minuut.
Udvardy is nu in balbezit. Udvardy geeft een hoge lob. Güner is nu in balbezit. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Siu Ki de bal. Siu Ki geeft een lange en hoge pass. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel. Nuroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:2

10e minuut.
Vanhamäki geeft een hoge lob. Siu Ki geeft een hoge lob. Kurzynowski probeert de bal aan de voet te houden. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vanhamäki rent richting de bal. Vanhamäki probeert naar een medespeler te passen. Wegner speelt de bal door. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Siu Ki passt de bal met de wreef. Güner is nu in balbezit. Güner passt de bal in één keer door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu bokst de bal weg.

17e minuut.
Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegner passt de bal zonder na te denken. Güner rent richting de bal. Güner schiet op doel. Nuroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kurzynowski de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siu Ki met een snelle inworp. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Wegner rent richting de bal. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Walburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Adamkiewicz rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu met een sublieme pass. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Wegner passt de bal met de wreef. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu passt de bal met de wreef. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Güner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nuroğlu trapt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ghigliani verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wegner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ... Nuroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:3

42e minuut.
Udvardy passt de bal met de wreef. Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegner probeert naar een medespeler te passen. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arnedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 83%, Olympique Regal 17%.
Mrówkojad - Olympique Regal 0:3

47e minuut.
Wegner met een snelle inworp. Pruteanu is nu in balbezit. Adamkiewicz begaat een overtreding. Adamkiewicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vanhamäki onderschept slim de pass. Wegner probeert naar een medespeler te passen. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:4

58e minuut.
Vanhamäki probeert naar een medespeler te passen. Wegner is nu in balbezit. Wegner passt de bal zonder na te denken. Güner is nu in balbezit. Güner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:5

59e minuut.
Wegner is nu in balbezit. Wegner met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Daar is Güner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vanhamäki probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal met de wreef. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pruteanu met een sublieme pass. Wegner speelt de bal door. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki draait met de bal, schiet en ... Nuroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:6

79e minuut.
Solner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurzynowski de bal. Güner rent richting de bal. Güner schiet op doel. Nuroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Olympique Regal 0:7

81e minuut.
Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu passt de bal in één keer door. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 72%, Olympique Regal 28%.
Mrówkojad - Olympique Regal 0:7