Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-11 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Hellas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Hellas België
5-3-2R_v2 Tactiek Stavros
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
80.6 gemiddelde waardering 79.8
incredible Schieten outstanding
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Sagriotis rent richting de bal. Sagriotis passt de bal in één keer door. Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos geeft een hoge lob. Toursounidis springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Huys is nu in balbezit. Huys geeft de bal voor. Cuypers is nu in balbezit. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel. Chatzianestis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cuypers kopt de bal weg. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Deneuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Huys geeft de bal voor. Dogas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hollevoet. Hollevoet krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Devoldere rent richting de bal. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Patsatzoglou speelt de bal door. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Toursounidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Deneuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 47%, België 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas - België 0:0

49e minuut.
Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere met een sublieme pass. Huys rent richting de bal. Huys geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. Chatzianestis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Huys met een sublieme pass. Patsatzoglou is nu in balbezit. Hollevoet onderschept slim de pass. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - België 0:1

59e minuut.
Kouloglou rent richting de bal. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Chatzianestis bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fratzeskakis komt het veld opgelopen. D`Heuvaert komt het veld opgelopen. Kilekoglou komt het veld opgelopen. Makrodimitris komt het veld opgelopen. Van Dijck komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Makrodimitris probeert naar een medespeler te passen. Kilekoglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigaux. Rigaux krijgt een gele kaart. Kilekoglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kilekoglou met een snel genomen vrije trap. Toursounidis krijgt zijn hoofd ertegen. Deneuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Toursounidis kopt de bal weg. Hesters is nu in balbezit. Fratzeskakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fratzeskakis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Makrodimitris geeft een hoge lob. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rigaux krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Decauwere passt de bal met de wreef. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck passt de bal zonder na te denken. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kilekoglou met een sublieme pass. Fratzeskakis rent richting de bal. Metzelopoulos met een sublieme pass. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cuypers passt de bal met de wreef. Van Dijck rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dijck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Decauwere geeft de bal voor. Chatzianestis bokst de bal weg.

83e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek passt de bal zonder na te denken. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salaerts geeft een lange en hoge pass. Van Dijck kopt de bal weg. D`Heuvaert is nu in balbezit. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - België 0:2

88e minuut.
Sagriotis met een sublieme pass. Toursounidis rent richting de bal. Salaerts maakt een afschuwelijke overtreding. Salaerts krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - België 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 66%, België 34%.
Hellas - België 0:3