Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: België Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
België Moldova
Like WCQ Tactiek like a 4-3-3
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
83.4 gemiddelde waardering 79
brilliant Schieten outstanding
brilliant Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Gane kopt de bal weg. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo verovert de bal door een tackle van achteren. Van Eenoo met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Halme neemt de hoekschop. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 1:0

9e minuut.
Bordeniuc probeert naar een medespeler te passen. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters maakt een afschuwelijke overtreding. Cosnician wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cosnician kan niet meer verder spelen. Dunăre komt het veld opgelopen. Bordeniuc met een snel genomen vrije trap. Ursachi maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Decauwere geeft een hoge lob. Van Eenoo controleert de bal met de borst. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Van Halme rent richting de bal. Van Halme met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 45%, Moldova 55%.
België - Moldova 2:0

46e minuut.
Jitaru probeert naar een medespeler te passen. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuypers krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Van Halme bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Halme probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Van Halme geeft een hoge lob. Griţ heeft problemen om de bal te vangen. Doroftei is nu in balbezit. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bordeniuc met een sublieme pass. Ursachi rent richting de bal. Ursachi passt de bal met de wreef. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Buitenspel voor Cuypers. Goede buitenspelval van de verdediging. Durbailo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere passt de bal met de wreef. Van Halme bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Halme geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hollevoet komt het veld opgelopen. Van Dijck komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Vovc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 3:0

69e minuut.
Bordeniuc geeft een hoge lob. Salaerts rent richting de bal. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel. Vovc bokst de bal weg.

76e minuut.
Joliet passt de bal zonder na te denken. Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck passt de bal in één keer door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Vovc bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vrancken komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Salaerts kopt de bal weg. Durbailo heeft problemen om de bal te vangen. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 3:1

80e minuut.
Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck probeert naar een medespeler te passen. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken schiet op doel. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft een hoge lob. Vrancken krijgt zijn hoofd ertegen. Vovc bokst de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 4:1

86e minuut.
Vrancken is nu in balbezit. Decauwere rent richting de bal. Decauwere met een sublieme pass. Vrancken rent richting de bal. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Vovc bokst de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc rent richting de bal. Bordeniuc passt de bal met de wreef. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre schiet op doel. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joliet geeft een hoge lob. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Vrancken springt en kopt de bal. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Moldova 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 40%, Moldova 60%.
België - Moldova 5:1