Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jedinstvo Bihać 1919 FC Manekeni
Normal Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten weak
weak Passen good
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Brenjo met een sublieme pass. Stajić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chanowski. Chanowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Džinić heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić passt de bal in één keer door. Sagaj rent richting de bal. Sagaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štimac trapt de bal weg. Brenjo kopt de bal weg. Klungelig pakt Durdžić de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chanowski met een snelle inworp. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo met een sublieme pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rahmani met een harde bal richting middenveld. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:1

45e minuut.
Daar is Ninčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagaj is nu in balbezit. Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Džinić rent richting de bal. Džinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 70%, FC Manekeni 30%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:2

49e minuut.
Rajčić passt de bal in één keer door. Daar is Vujačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski speelt de bal door. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel. Rahmani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:3

56e minuut.
Džinić is nu in balbezit. Džinić passt de bal zonder na te denken. Durdžić rent richting de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Bako probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:4

66e minuut.
Secolo is nu in balbezit. Secolo geeft een lange en hoge pass. Bako heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić rent richting de bal. Durdžić schiet op doel. Rahmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Džinić kan de bal niet met de borst controleren. Džinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:5

72e minuut.
Rajčić rent richting de bal. Rajčić passt de bal met de wreef. Kolombini rent richting de bal. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vujačić rent richting de bal. Džinić verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac rent richting de bal. Džinić verovert de bal door een tackle van achteren. Džinić draait met de bal, schiet en ... Rahmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bako heeft problemen om de bal te vangen. Sagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:6

88e minuut.
Biser bereikt de bal nog maar net als eerste. Biser geeft een lange en hoge pass. Rajčić kopt de bal weg. Chanowski rent richting de bal. Chanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Mihić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Brenjo de bal. Brenjo passt de bal met de wreef. Džinić geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 68%, FC Manekeni 32%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:6