Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Jan Artashat Mika Milan
Normal Tactiek Mhersheva
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Baghumyan geeft een lange en hoge pass. Zatikyan kopt de bal weg. Cosmescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cosmescu geeft een hoge lob. Rae springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amadyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maizena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Maizena passt de bal in één keer door. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan onderschept slim de pass. Maizena onderschept slim de pass. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan met een sublieme pass. Maizena is nu in balbezit. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:1

7e minuut.
Tegu geeft een lange en hoge pass. Satunts heeft problemen om de bal te vangen. Satunts probeert naar een medespeler te passen. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:2

10e minuut.
Tegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegu geeft een lange en hoge pass. Maizena is nu in balbezit. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Andrade Almeida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan met een sublieme pass. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Nazaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Mouradyan de bal. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:3

14e minuut.
Csabai onderschept slim de pass. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tegu zijn tegenspeler op de grond. Zatikyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zatikyan kan niet meer verder spelen. Tamanyan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan speelt de bal door. Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae onderschept slim de pass. Rae haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Satunts rent richting de bal. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Rae passt de bal zonder na te denken. Maizena is nu in balbezit. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Balabekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:4

26e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan passt de bal met de wreef. Daar is Rae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rae draait met de bal, schiet en ... Balabekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:5

29e minuut.
Amadyan speelt de bal door. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Andrade Almeida kopt de bal weg. Maizena is nu in balbezit. Rae is nu in balbezit. Rae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:6

31e minuut.
Daar is Tserunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yesayan rent richting de bal. Maizena onderschept slim de pass. Maizena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mouradyan de bal onder controle te krijgen. Balabekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Baghumyan de bal. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amadyan neemt de hoekschop. Rae krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:7

35e minuut.
Maizena probeert naar een medespeler te passen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. Balabekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:8

39e minuut.
Balabekyan trapt de bal weg van het doel. Farfán kopt de bal weg. Klungelig pakt Baghumyan de bal. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:9

41e minuut.
Federer kopt de bal weg. Andrade Almeida probeert de bal aan de voet te houden. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Balabekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Amadyan passt de bal zonder na te denken. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena draait met de bal, schiet en ... Balabekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Jan Artashat 79%, Mika Milan 21%.
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:10

47e minuut.
Andrade Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Andrade Almeida speelt de bal door. Rae rent richting de bal. Gilanyan speelt de bal door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:11

58e minuut.
Rae is nu in balbezit. Rae passt de bal in één keer door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:12

59e minuut.
Tserunyan met een sublieme pass. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan geeft de bal voor. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amadyan met de inworp. Gilanyan speelt de bal door. Maizena is nu in balbezit. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena passt de bal met de wreef. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal met de wreef. Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena draait met de bal, schiet en ... Balabekyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:13

66e minuut.
Sarafyan probeert naar een medespeler te passen. Satunts rent richting de bal. Andrade Almeida speelt de bal door. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:14

70e minuut.
Andrade Almeida met een sublieme pass. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan passt de bal met de wreef. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:15

77e minuut.
Yesayan is nu in balbezit. Andrade Almeida onderschept slim de pass. Andrade Almeida passt de bal zonder na te denken. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baghumyan geeft een hoge lob. Inworp. Farfán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rae rent richting de bal. Rae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rae heeft problemen om de bal te vangen. Satunts rent richting de bal. Satunts speelt de bal door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Maizena de bal. Gilanyan rent richting de bal. Yesayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gilanyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Jan Artashat 82%, Mika Milan 18%.
Hay-Ari Jan Artashat - Mika Milan 0:15