Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United Cangrejo Ermitaño
baraj Tactiek Wiii
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 35.7
good Schieten good
weak Passen poor
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Schamisseddine neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Grădean de bal. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 0:1

13e minuut.
Ifrán met een snelle inworp. Flaga rent richting de bal. Voichin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voichin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaga met de inworp. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasconcellos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Spósito probeert de bal aan de voet te houden. Ifrán probeert naar een medespeler te passen. Voichin geeft de bal voor. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:1

26e minuut.
Grădean geeft een lange en hoge pass. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga passt de bal met de wreef. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal zonder na te denken. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:2

39e minuut.
Vasconcellos is nu in balbezit. Vasconcellos met een sublieme pass. Ursprung heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung schiet op doel. Moisoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:3

42e minuut.
Sosa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Codrea de bal onder controle te krijgen. Voichin kopt de bal weg. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 64%, Cangrejo Ermitaño 36%.
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:3

46e minuut.
Floarea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Vicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ursprung de bal. Ursprung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:4

54e minuut.
Spósito passt de bal zonder na te denken. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Floarea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Flaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaga passt de bal zonder na te denken. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:5

65e minuut.
Hariton met de inworp. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Melville probeert de bal met de borst te controleren. Melville schiet op doel. Murzacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kontio kopt de bal weg. Flaga heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kontio geeft een lange en hoge pass. Vicol kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 1:6

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Kontio de bal onder controle te krijgen. Piaggio rent richting de bal. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville draait met de bal, schiet en ... Murzacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 2:6

77e minuut.
Spósito is nu in balbezit. Spósito probeert naar een medespeler te passen. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft een lange en hoge pass. Flaga met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 2:7

81e minuut.
Schamisseddine geeft een hoge lob. Inworp. Arghirescu met de inworp. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spósito speelt de bal door. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Chagas kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 56%, Cangrejo Ermitaño 44%.
Drejanchester United - Cangrejo Ermitaño 2:7