Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Latvija U21
T5212 Tactiek Latvia 5-3-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen weak


16e minuut.
Kalējs met de inworp. Vijums speelt de bal door. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 0:1

21e minuut.
Hall geeft de bal voor. Woodhams is nu in balbezit. Zeltītis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zeltītis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Klikats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vijums met een sublieme pass. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hall is nu in balbezit. Vijums onderschept slim de pass. Vijums passt de bal zonder na te denken. Kalējs rent richting de bal. Kalējs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 50%, Latvija U21 50%.
New Zealand U21 - Latvija U21 0:1

46e minuut.
Perry komt het veld opgelopen. Lynch komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Cederiks komt het veld opgelopen. Dzerviņš komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Cossey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klikats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vijums geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 0:2

80e minuut.
Soloman speelt de bal door. Cossey probeert de bal aan de voet te houden. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 0:3

81e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. Kalējs onderschept slim de pass. Kalējs geeft een hoge lob. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Considine passt de bal zonder na te denken. Soloman is nu in balbezit. Soloman speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey geeft de bal voor. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Talsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 1:3

90e minuut.
Vijums onderschept slim de pass. Vijums met een sublieme pass. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts rent richting de bal. Čipsts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 54%, Latvija U21 46%.
New Zealand U21 - Latvija U21 1:3