Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvija U21 New Zealand U21
Latvia 532 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.9 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


9e minuut.
Daar is Viertal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Softon geeft de bal voor. Zeltītis probeert de bal aan de voet te houden. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ... Talsis bokst de bal weg. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Talsis bokst de bal weg.

13e minuut.
Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats met een sublieme pass. Veidenbaums met een sublieme pass. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Talsis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - New Zealand U21 0:1

25e minuut.
Cossey geeft een lange en hoge pass. Veidenbaums probeert de bal aan de voet te houden. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija U21 - New Zealand U21 1:1

33e minuut.
Daar is Stafeckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... Talsis bokst de bal weg.

35e minuut.
Cossey is nu in balbezit. Cossey passt de bal met de wreef. Laimnesis onderschept slim de pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Softon geeft een lange en hoge pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal in één keer door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Talsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - New Zealand U21 1:2

45e minuut.
Soloman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 63%, New Zealand U21 37%.
Latvija U21 - New Zealand U21 1:2

46e minuut.
Lobelis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall passt de bal zonder na te denken. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Talsis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Klikats geeft een hoge lob. Considine kopt de bal weg. Klungelig pakt Viertal de bal. Skrodelis is nu in balbezit. Skrodelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija U21 - New Zealand U21 2:2

60e minuut.
Veidenbaums raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bukants komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lynch de bal. Salmanis rent richting de bal. Lynch onderschept slim de pass. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - New Zealand U21 2:3

65e minuut.
Klikats passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Softon de bal onder controle te krijgen. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija U21 - New Zealand U21 3:3

67e minuut.
Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukants rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maloney. Bukants is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laimnesis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maessen trapt de bal weg van het doel. Hall kopt de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. Talsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bukants probeert de bal aan de voet te houden. Stafeckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry onderschept slim de pass. Perry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Woodward komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen. Talsis met een harde bal richting middenveld. Klikats kopt de bal weg. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klikats met de inworp. Vijums rent richting de bal. Vijums geeft een hoge lob. Daar is Čipsts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipsts schiet op doel. Maessen bokst de bal weg.

90e minuut.
Maloney geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klikats met de inworp. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 50%, New Zealand U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija U21 - New Zealand U21 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Maessen probeert naar een medespeler te passen. Cossey is nu in balbezit. Klikats tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klikats krijgt een gele kaart.

100e minuut.
Maloney rent richting de bal. Hall is nu in balbezit. Hall met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Talsis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 43%, New Zealand U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija U21 - New Zealand U21 3:3

114e minuut.
Klikats is nu in balbezit. Klikats passt de bal met de wreef. Cossey is nu in balbezit. Skrodelis verovert de bal door een tackle van achteren. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Skrodelis rent richting de bal. Viertal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrodelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrodelis neemt de penalty, wat een uithaal! Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - New Zealand U21 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 48%, New Zealand U21 52%.
Latvija U21 - New Zealand U21 4:3