Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-18 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15927
England België
Antoś 5-3-2 BEL Tactiek Like WCQ
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
74.2 gemiddelde waardering 80.8
outstanding Schieten incredible
formidable Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Van Eenoo kopt de bal weg. Decauwere met een sublieme pass. Daar is Van Halme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Halme geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby passt de bal zonder na te denken. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
O`Neil met een sublieme pass. Walters is nu in balbezit. Walters geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
England - België 1:0

17e minuut.
Van Halme geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. Ralls met een sublieme pass. Walters is nu in balbezit. Walters geeft de bal voor. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Van Halme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Halme speelt de bal door. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een hoge lob. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
England - België 1:1

32e minuut.
Southgate met een sublieme pass. Wallace controleert de bal met de borst. Decauwere rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 67%, België 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
England - België 1:1

47e minuut.
Cuypers passt de bal in één keer door. Van Halme rent richting de bal. Southgate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Southgate krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joliet. Walker-Peters raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walters geeft een hoge lob. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
England - België 2:1

52e minuut.
Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters geeft een lange en hoge pass. O`Neil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - België 3:1

57e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace begaat een overtreding. Decauwere raakt geblesseerd tijdens het duel. Decauwere met een snel genomen vrije trap. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Joliet probeert naar een medespeler te passen. Van Eenoo met een sublieme pass. Anderson geeft de bal voor. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hesters met een sublieme pass. Ralls bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuypers. Cuypers krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft de bal voor. Van Halme kopt de bal weg. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Dozzell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hooper komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Walters met een snelle inworp. Tomori probeert naar een medespeler te passen. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ralls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuypers is nu in balbezit. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Dozzell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Huckerby speelt de bal door. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters geeft een hoge lob. Walker-Peters krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - België 4:1

79e minuut.
Anderson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eenoo met een snelle inworp. Decauwere geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Wallace komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Huckerby passt de bal zonder na te denken. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters passt de bal in één keer door. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 57%, België 43%.
England - België 4:1