Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-12 18:19
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Central
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24493
Phoenix - U Craiova WALLACHIA
5-3-2-Y Tactiek univ
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Grădescu geeft een hoge lob. Porras kopt de bal weg. Daar is Tica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ... Negruţ bokst de bal weg. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Negruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Negruţ bokst de bal weg.

6e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khvadagiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Alighieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pečenica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - WALLACHIA 1:0

9e minuut.
Tica rent richting de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciocoiu. Porras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grădescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Negruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

16e minuut.
Negruţ probeert naar een medespeler te passen. Lətifov kopt de bal weg. Klungelig pakt Taroni de bal. Ciocoiu geeft een hoge lob. Yarəliyev geeft de bal voor. Palojoki bokst de bal weg. Daar is Zolović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atencio speelt de bal door. Alighieri speelt de bal door. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ciocoiu geeft de bal voor. Ruciński kopt de bal weg. Inworp. Lətifov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Lətifov geeft een hoge lob. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lətifov passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev met een sublieme pass. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantas. Lətifov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lətifov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pečenica is nu in balbezit. Zolović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pečenica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khvadagiani neemt zijn aanloop. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - WALLACHIA 2:0

40e minuut.
Inworp. Alighieri met een snelle inworp. Lətifov rent richting de bal. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Pečenica maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 42%, WALLACHIA 58%.
Phoenix - U Craiova - WALLACHIA 2:0

47e minuut.
Száva rent richting de bal. Száva geeft een lange en hoge pass. Tica kan de bal niet met de borst controleren. Tica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft de bal voor. Pečenica krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajer is nu in balbezit. Pečenica verovert de bal door een tackle van achteren. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Lətifov passt de bal in één keer door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Khvadagiani met een sublieme pass. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Palojoki bokst de bal weg.

78e minuut.
Skalski kopt de bal weg. Lətifov met een sublieme pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg.

81e minuut.
Dantas kopt de bal weg. Łysiak rent richting de bal. Łysiak speelt de bal door. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 34%, WALLACHIA 66%.
Phoenix - U Craiova - WALLACHIA 2:0