Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland U21 New Zealand U21
424 Tactiek 532*
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Soloman passt de bal met de wreef. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog passt de bal met de wreef. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Christian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Grimes geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. McTiernan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McTiernan krijgt een gele kaart. Richter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McTiernan geeft de bal voor. Van Gog zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - New Zealand U21 0:1

33e minuut.
Gissing maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Van Gog de bal. Van Gog passt de bal met de wreef. Woodward is nu in balbezit. Woodward draait met de bal, schiet en ... Christian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 48%, New Zealand U21 52%.
Ireland U21 - New Zealand U21 0:1

46e minuut.
Considine komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Davidson geeft een hoge lob. Considine kopt de bal weg. Daar is McTiernan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Christian bokst de bal weg. Buitenspel voor MacTause. Goede buitenspelval van de verdediging. Killeen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
McEneaney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Darcy komt het veld opgelopen. Davis komt het veld opgelopen. Gemmell komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gemmell is nu in balbezit. Gemmell passt de bal in één keer door. Davis is nu in balbezit. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Christian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Davidson speelt de bal door. Davis rent richting de bal. Truman begaat een overtreding. Truman krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Truman geeft een hoge lob. Cossey kopt de bal weg. Truman probeert naar een medespeler te passen. Darcy geeft een hoge lob. McEneaney krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 64%, New Zealand U21 36%.
Ireland U21 - New Zealand U21 0:1