Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghana U21 New Zealand U21
Predators Tactiek 523
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
22.7 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


8e minuut.
Essien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell onderschept slim de pass. Gemmell speelt de bal door. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soloman geeft een lange en hoge pass. Otoo heeft problemen om de bal te vangen. Jabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Davidson geeft een hoge lob. Mensah rent richting de bal. Mensah geeft een hoge lob. Soloman geeft een lange en hoge pass. Davis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een lange en hoge pass. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 64%, New Zealand U21 36%.
Ghana U21 - New Zealand U21 0:1

50e minuut.
Softon rent richting de bal. Softon passt de bal met de wreef. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap. Alolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:2

52e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mensah bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap. Alolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:3

54e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson passt de bal met de wreef. Davis is nu in balbezit. Davis draait met de bal, schiet en ... Alolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Woodhams komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een lange en hoge pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Alolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:4

69e minuut.
Viertal kopt de bal weg. Daar is Jabir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Considine is nu in balbezit. Considine passt de bal met de wreef. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel. Alolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cossey verovert de bal door een tackle van achteren. Cossey geeft een hoge lob. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:5

75e minuut.
Kirwan komt het veld opgelopen. Byers komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell speelt de bal door. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Byers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kirwan met een sublieme pass. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon begaat een overtreding. Softon krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Essien rent richting de bal. Adu-Poku is nu in balbezit. Adu-Poku passt de bal zonder na te denken. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel. Alolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 71%, New Zealand U21 29%.
Ghana U21 - New Zealand U21 0:5