Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
4-3-3 Tactiek univ
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 62.9
outstanding Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas passt de bal zonder na te denken. Grădescu met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Kupisz rent richting de bal. Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Muzambinho geeft de bal voor. Porras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz passt de bal in één keer door. Ruciński is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Łysiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Łysiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grădescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Porras springt en kopt de bal. Pištec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:1

39e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Tica rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pištec ... Strafschop! Tica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porras neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:2

39e minuut.
Vascu geeft de bal voor. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 55%, WALLACHIA 45%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:2

46e minuut.
Popescu met een sublieme pass. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz is nu in balbezit. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Ruciński onderschept slim de pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba geeft een hoge lob. Crişan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Łysiak met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:3

64e minuut.
Pištec geeft de bal voor. Inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:4

79e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal in één keer door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 55%, WALLACHIA 45%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:4