Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Alienígenas Poderosos Asteroides
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayén rent richting de bal. Mayén passt de bal in één keer door. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama geeft een lange en hoge pass. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 0:1

15e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 1:1

27e minuut.
Cerén kopt de bal weg. Klungelig pakt Huezo de bal. Mayén probeert naar een medespeler te passen. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 1:2

31e minuut.
Villegas geeft een lange en hoge pass. Casillas probeert de bal aan de voet te houden. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil schiet op doel. Neimar Miranda probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayén onderschept slim de pass. Mayén passt de bal zonder na te denken. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Solís is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 59%, Poderosos Asteroides 41%.
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 1:2

53e minuut.
Casillas passt de bal met de wreef. Blas Lizama heeft problemen om de bal te vangen. Blas Lizama passt de bal zonder na te denken. González Blanco rent richting de bal. González Blanco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Márquez de bal onder controle te krijgen. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 2:2

69e minuut.
Inworp. Román met de inworp. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga geeft een lange en hoge pass. Mayer Gil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Mayén is nu in balbezit. Mayén geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Blas Lizama kopt de bal weg. Daar is Mayén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayén passt de bal met de wreef. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 63%, Poderosos Asteroides 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verdes Alienígenas - Poderosos Asteroides 2:2