Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-14 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Herta Vernello ASD Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1396
Herta Vernello ASD Hattrick Forever
4-3-3 Tactiek sesispaccanominc
44% Balbezit 56%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Târşitu geeft de bal voor. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik met een sublieme pass. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Paal! Zaborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Karanasos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kányádi de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik speelt de bal door. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu geeft een hoge lob. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Karanasos kopt de bal weg. Trzaskalik probeert de bal aan de voet te houden. Trzaskalik passt de bal met de wreef. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Misitano rent richting de bal. Misitano met een sublieme pass. Kányádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 1:0

16e minuut.
Medeiros rent richting de bal. Trzaskalik met een sublieme pass. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis schiet op doel. Zaborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 2:0

21e minuut.
Misitano probeert naar een medespeler te passen. Trzaskalik met een sublieme pass. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 3:0

22e minuut.
Karanasos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trzaskalik de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik passt de bal in één keer door. Sklavakis heeft problemen om de bal te vangen. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 4:0

25e minuut.
Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik passt de bal zonder na te denken. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 5:0

26e minuut.
Inworp. Baltanov met een snelle inworp. Trzaskalik met een sublieme pass. Paemel rent richting de bal. Paemel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trzaskalik zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Trzaskalik met een sublieme pass. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis passt de bal met de wreef. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 6:0

30e minuut.
Paemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misitano speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 7:0

30e minuut.
Karanasos met een sublieme pass. Klungelig pakt Kányádi de bal. Sklavakis onderschept slim de pass. Sklavakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 8:0

32e minuut.
Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Trzaskalik de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis schiet op doel. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paemel rent richting de bal. Paemel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mastromarino rent richting de bal. Mastromarino passt de bal in één keer door. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis schiet op doel. Zaborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 9:0

36e minuut.
Karanasos is nu in balbezit. Misitano onderschept slim de pass. Misitano speelt de bal door. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Trzaskalik heeft problemen om de bal te vangen. Trzaskalik speelt de bal door. Paemel is nu in balbezit. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Zaborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 10:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskalik met een snelle inworp. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis geeft de bal voor. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cieczko passt de bal met de wreef. Misitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Misitano probeert naar een medespeler te passen. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ... Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sklavakis de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 11:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tremoulinas komt het veld opgelopen. Báló komt het veld opgelopen. Paemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Zaborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 26%, Hattrick Forever 74%.
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 12:0

48e minuut.
Krusiński geeft een hoge lob. Paemel controleert de bal met de borst. Misitano speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 13:0

50e minuut.
Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paemel probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Zaborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 14:0

51e minuut.
Karanasos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kányádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trzaskalik heeft problemen om de bal te vangen. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Trzaskalik speelt de bal door. Daar is Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paemel haalt uit met een fantastische trap. Zaborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 15:0

55e minuut.
Krusiński passt de bal zonder na te denken. Misitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Misitano passt de bal zonder na te denken. Paemel is nu in balbezit. Paemel met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sklavakis probeert naar een medespeler te passen. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik met een sublieme pass. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 16:0

63e minuut.
Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Zaborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 17:0

66e minuut.
Misitano met een snelle inworp. Paemel speelt de bal door. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik haalt uit met een fantastische trap. Zaborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sklavakis probeert de bal met de borst te controleren. Sklavakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Trzaskalik haalt uit met een fantastische trap. Zaborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 18:0

74e minuut.
Paemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misitano probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 19:0

75e minuut.
Tremoulinas speelt de bal door. Inworp. Paemel met de inworp. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis geeft een hoge lob. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trzaskalik springt en kopt de bal. Zaborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 20:0

77e minuut.
Tremoulinas geeft een lange en hoge pass. Krusiński speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 21:0

78e minuut.
Kányádi speelt de bal door. Medeiros rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trzaskalik zal de hoekschop nemen. Paemel kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaborski trapt de bal weg. Baltanov kopt de bal weg. Paemel probeert naar een medespeler te passen. Zaborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 22:0

79e minuut.
Somersalo is nu in balbezit. Trzaskalik onderschept slim de pass. Trzaskalik passt de bal zonder na te denken. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Zaborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Krusiński geeft de bal voor. Trzaskalik speelt de bal door. Klungelig pakt Sklavakis de bal. Sklavakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zaborski trapt de bal weg van het doel. Baltanov kopt de bal weg. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik speelt de bal door. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 23:0

88e minuut.
Karanasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos passt de bal in één keer door. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik schiet op doel. Zaborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 24:0

90e minuut.
Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi verovert de bal door een tackle van achteren. Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 24%, Hattrick Forever 76%.
Herta Vernello ASD - Hattrick Forever 24:0