Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-21 19:20
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Atletico Pippe Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5277
Fano 1990 Sporting Flora
my433 Tactiek 541-3
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 37.4
zwak Schieten solide
redelijk Passen matig
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Günde passt de bal zonder na te denken. Kozioł rent richting de bal. Shandor verovert de bal door een tackle van achteren. Shandor schiet op doel. Pascucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fano 1990 - Sporting Flora 0:1

11e minuut.
Günde speelt de bal door. Klungelig pakt Freier de bal. Freier probeert naar een medespeler te passen. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fano 1990 - Sporting Flora 0:2

14e minuut.
Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz is nu in balbezit. Lampaert begaat een overtreding. Lampaert krijgt een gele kaart. Maculewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maculewicz kan niet meer verder spelen. Calogero komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaino krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krydus met een harde bal richting middenveld. Freier speelt de bal door. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fano 1990 - Sporting Flora 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fano 1990 60%, Sporting Flora 40%.
Fano 1990 - Sporting Flora 0:3

49e minuut.
Günde onderschept slim de pass. Daar is Günde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günde met een sublieme pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel. Pascucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Günde is nu in balbezit. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña speelt de bal door. Klungelig pakt Shandor de bal. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Günde speelt de bal door. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde passt de bal zonder na te denken. Freier probeert naar een medespeler te passen. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Lampaert is nu in balbezit. Umaña begaat een overtreding. Umaña krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Günde met de inworp. Umaña met een sublieme pass. Rousák is nu in balbezit. Rousák haalt uit met een fantastische trap. Pascucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fano 1990 58%, Sporting Flora 42%.
Fano 1990 - Sporting Flora 0:3